Bright Stars žaislas "Vabalas" mažyliui be galo patiko

01. Aug 2019, 12:05 sokejuke86 sokejuke86

Bright stars lavinamasis žaislas “Vabalas” (toliau - Vabalas)

Labai apsidžiaugėme, kai buvome atrinkti Vabalo testavimui. Jau turėjome Bright stars žaislą šuniuką, kur dubenėlyje sukasi kamuoliukai, kuris taip pat skirtas vaikams nuo 6 mėnesių ir mūsų sūnui Majui jis labai patinka, būna ištraukiamas, kai nieks kitas nebetinka ir tuomet dar keliolikai minučių Majukas turi užsiėmimo. Tikėjomės, jog ir Vabalas Majukui patiks ir tikrai nenusivylėme.

Taigi, apie Vabalą ir jo testavimą. Šis žaislas skirtas vaikams nuo 6 iki 36 mėnesių. Mūsų Majukui tik neseniai suėjo 6 mėnesiai, Majukas jau puikiai sėdi, tačiau dar neropoja. Gavus žaislą iš karto išpakavau ir parodžiau Majui, Majus dar net negrojantį žaislą čiupo į rankas šypsodamasis ir krykštaudamas. Vakare nupirkome naujus elementus ir jau dabar grojantis ir judantis Vabalas buvo geriausias vakaro žaislas ir dar ilgam leido užimti mažylį, kai jau jokie kiti žaislai nebuvo įdomūs.

Apie Vabalą išsamiau:

1.                   Išvaizda

 

Man ir mažyliui Vabalas labai patiko, spalvotas, spalvoti kamuoliukai, žybsi lempelės, mažylį sudomina muzikėlė, kuri nėra nemaloni, tačiau pakankamai garsi ir nuotaikinga.

2.                   Patogumas naudoti

Galbūt vienintelis trūkumas naudojant, bent jau 6 mėnesių mažyliui, kad kamuoliukai sukasi labai trumpai, greit išmetami ir mamytė nespėja rankioti ir dėlioti bei baisu, kad mažylis nesulaužytų Vabalo sparnų, kai jie yra pakeliami. Manau labiaisiai šis žaislas Majui bei bet kuriam kitam vaikučiui tiks ir patiks, kai jau pats vaikutis ropos ar vaikščios ir galės lakstyti paskui žaisliuką. Taip pat Vabalas patogus naudoti tuo, kad mažylis su juo gali žaisti ir sėdėdamas ir gulėdamas ant pilvuko.Vabalas važiuoja ne tik ant grindų bet ir ant kilimuko dėlionės, ant kito mūsų turimo kilimo deja nevažiuoja, bet tai menka bėda.

3.                   Ar patiko mažyliui ir tėveliams

Vabalas mažyliui labai patinka, kol kas tai vienas iš stebuklų padedančių nukreipti dėmesį, kai mažylis būna piktas ir pavargęs. Vabalas patinka mažyliui, taigi Vabalas labai patinka ir tėveliams. Tikimės, kad dar ilgai naudosime šį žaislą ir juo džiaugsimės ir mažylis galės juo pasidžiaugti, gaudyti, kai mokysis ropoti ar jau vaikščios.

4.                   Mamos nuomonė, apibendrinimas

Mano nuomone žaislas puikus ir tikrai sudomins mažylį ir 6 mėnesių ir vyresnį. Žaisliukas be galo patiko man ir mažyliui, manau dar būtini įsigysime Bright stars kitų žaislų, kurie džiugintų ir lavintų mažylį. Manau, jog šis žaislas bus puiki paskata mažyliui ropoti, norint jį pasiekti, vėliau ir vaikščioti, mokytis skaičiuoti kamuoliukus, skirti spalvas. Jau dabar mažylis pats meta ir gaudo kamuoliukus, bando pasiekti žaisliuką ir šliaužti. Manau šis žaisliukas pats aktualiasias pradedančiam ropoti ar vaikščioti mažyliui.