Blogų konkursas "Šventė, kurią prisiminsime ilgai"

Blogų konkursas "Šventė, kurią prisiminsime ilgai"

14. Aug 2012, 00:00

 

Tuos, kas ir vasarą užsuka į Mamyčių klubą, norime nudžiuginti įvairiausiais konkursais bei šauniais prizais. Šįkart skelbiame blogų konkursą "Šventė, kurią prisiminsime ilgam". O kokie prizai – tokių pas mus dar nebuvo!

 

Koks būtų mūsų gyvenimas be švenčių – šiek tiek niūrokas, tiesa. Juk jos praskaidrina kasdienybę, pakelia nuotaiką, suburia visus kartu, sustiprina ryšį su šeimos nariais, draugais, artimaisiais.

 

Ypač smagu laukti jų, o dar smagiau švęsti, kad ir kokios jos bebūtų – gimtadieniai, krikštynos, Motinos diena, Kalėdos ir t.t.

 

Konkurso sąlygos:

 

-Tad šiame konkurse norime sulaukti jūsų pasakojimų apie tai, kokia iš visų jums brangių švenčių iki šiol buvo pati pati įsimintiniausia, kurią iki šiol prisimenate. Papasakokite apie tai. Kodėl ji brangi jums?

 

-Atsiųskite prie pasakojimo ir nuotraukų iš šios šventės.

 

-Konkurso trukmė - 3 savaitės: nuo rugpjūčio 6 iki 26 dienos.

 

-Rinksime 3 nugalėtojas.

 

Pasakojimus su nuotraukomis, primename, siųskite per MK mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi", kuris yra dešinėje portalo pusėje.

 

 

 

Nugalėtojas rinks pagrindinis konkurso dovanų steigėjas – įmonė „GRANTUS“ www.grantus.lt

 

 

Pirmoji vieta laimės RINKINUKĄ KŪDIKIUI: meškutis, dekutis, batukai

Rinkinukas kūdikiui

 

{smallpic:1}

Antrajai vietai atiteks MUZIKINĖ ŽVAIGŽDUTĖ

Muzikinė žvaigždutė

 

{smallpic:2}

 

Trečiosios vietos dovana – MINKŠTAS ŽAISLIUKAS: zuikutis ar meškutis

Minkštas žaisliukas

 

{smallpic:3}

 

Apie įmonę:

 

Grantus”– nuo 2006 m. sėkmingai veikianti įmonė, teikianti reklamos, renginių ir švenčių dekoravimo paslaugas bei parduodanti išskirtinius, vienetinius suvenyrus Kaune bei internetu visoje Lietuvoje.

 

Teikdami renginių ir švenčių (scenografijos) dekoravimo paslaugas, siekiame tobulybės. „Grantus“ organizatorių komanda įsiklauso į Jūsų norus. Jos tikslas – skirti didžiausią dėmesį nors ir mažiausioms detalėms ir padėti nudirbti kartais tikrai malonius, o dažnai ir varginančius darbus profesionaliai, kad Jums beliktų prisiminti puikiai pavykusios,  įsimintinos ir ryškios šventės akimirkas.

 

Kviesdami įsigyti išskirtinių suvenyrų, suteikiame Jums laisvę rinktis iš gausybės unikalių prekių! Tad esame tikri, kad rasite tinkamų suvenyrų ne tik šeimos nariams, draugams, kolegoms, bet ir sau patrauklių bei širdžiai mielų daiktelių.

 

Aplankykite mus vienoje iš jaukių parduotuvių arba išsirinkite suvenyrų virtualiame kataloge ir užsisakykite juos internetu. Mažuosius savo draugus ir jų tėvelius visada pradžiuginame Švedų kompanijos „Bukowski Desing AB“ minkštais žaislais.

 

„Bukowski Desing AB“ populiarumą lėmė originali ir realistiška žaislų išvaizda bei išskirtinis dėmesys patogiai meškučių ir naujų jų draugų: triušiukų, šuniukų, kačiukų bei kitų gyvūnėlių priežiūrai.

 

{smallpic:logo}