Birutėlė jau turi sveikatos pažymą į darželį

Birutėlė jau turi sveikatos pažymą į darželį

24. Aug 2011, 00:00 Gintarep Gintarep

Štai jau prabėgo savaitėlė, palikdama tik vieną savaitę vasarėlės, kuriai pamojuosime ir "sudie" ištarsime. Su pirmąja rudenėlio dienele žengsime į kitą etapą. Ir smagu, ir baugu.

 

Juk visuomet prieš kažką naujo, nepatirto būna nejauku. Juo labiau, kad  mes, tėvai, negalime pasidalinti darželio įspūdžiais, nes nei aš, nei vyras nelankėme darželio. Mūsų nerūpestingos dienelės prabėgo artimųjų rate. Ar tai buvo gerai? Galbūt. Bet gal ir buvo pirmoje klasėje sunkiau adaptuotis, nes: kiti vaikučiai jau buvo pažįstami, atėjo iš to paties darželio grupės, jie labiau mokėjo bendrauti su bendraamžiais. 

 

Ką per šią savaitėlę mes nuveikėme?

 

Buvome pas gydytoją. Pasidarėme reikalingus tyrimukus ir gavome pažymą. Kaip džiaugiuosi, kad į darželį reikalinga pažyma, nes kitaip tikrai dar  metus neužsuktume pas gydytoją pasitikrinti. Vis „nebūtų“ laiko...

 

O savaitgalį praleidome pajūryje.

Pakeliui žavėjomės Taurage.

Užsukome ir į Ventės ragą.  

 

 

Negalėjome nepastebėti šermukšnių.

 

Apžiūrėjome Ventės ragą, važiuojame toliau.

Atvažiavome. Patraukiame link jūros.

Žavimės paukštukais.

Ir štai, jau mes prie jūros.

Gaila, kad  šeštadienio popietė  buvo lietinga. Bet gal mums į naudą? Nuvykome į Juozo bravorą. Vaikutis negalėjo atsidžiaugti ten įrengtais vaikų žaidimo įrenginiais, vėliau jau šiek tiek užkandę patraukėme į skulptūrų parką. Teko stebėtis vaiko energija ir noru gerėtis-grožėtis aplinka, skulptūromis ir t.t., bet apie tai jau kitame reportaže.

 

24. Aug 2011, 13:12

Turiningai leidžiate paskutines dieneles, šaunuoliai 😀 👍 🌷