Berniukai, susipažinkime!

Berniukai, susipažinkime!

19. Feb 2014, 06:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Berniukų mamytės-tėčiai - vienykimės! Kviečiame susipažinti vieni su kitais anketos pagalba! Nusikopijuokite klausimus, atsakykite ir atsiųskite į portalą

Mažojo džentelmeno anketa

20140217195725-68069.jpg

1. Kuo tu vardu ir kiek tau metukų (gal mėnesių)? Papasakok, kaip tėtis su mama tau išrinko vardą - ar tai buvo lengva, sunku, kokie buvo variantai, kodėl galiausiai pasirinko šį vardelį? Ar tai įvyko dar kai tavęs laukėsi, ar jau tau gimus?

2. Kokiame nėštumo laikotarpyje tu gimei, kokiame mieste ir gimdymo namuose?

3. Kuo vardu tavo mama ir tėtis? Ar jie patenkinti savo vardais, kuriuos jiems davė jų tėvai, o gal norėjo juos pakeisti?

4. Berniukas ar mergaitė? Gal tėveliai sakė tau, ko visgi labiau laukė ir kokia buvo jų pirmoji reakcija, kai paaiškėjo, kad bus BERNIUKAS?

5. Ar tėvai įsivaizdavo, kaip augins ir auklės tave - savo sūnų? Ar tai atrodė sunku, o gal priešingai - labai paprasta?

6. Berniukų ir mergaičių priežiūra skiriasi. Kaip su tuo susitvarkė tavo tėvai, ar nekilo jokių problemų?

7. Kokios spalvos vežimėlį pirko tėveliai - neutralų ar "berniukišką"? Kiek tai buvo svarbu?

8. Ar tėvai laikosi principo: berniukams - mėlyna, mergaitėms - rožinė spalva? Kokios spalvos rūbelių turi daugiau? O gal turi ir melsvų, ir raudonų ir kt. spalvų?

9. Ar turi tipinius, berniukiškus žaislus? Parodyk ir papasakok, su kokiais ypač mėgsti žaisti. O gal turi ką nors iš "mergaitiškų" žaisliukų? (lėlės, vežimėliai ir pan.) Jei neturi - kodėl, jei taip - parodyk ir juos.

20140217195916-61565.jpg

10. Suaugusieji mano, kad draugystės kaip tokios tarp vyrų ir moterų nebūna. Bet vaikystėje viskas juk kitaip. Ar turi draugų tarp mergaičių? Ar daug turi, kaip dažnai matotės, ką žaidžiate kartu ir pan.?

20140217200045-66509.jpg

11. Ar turi sesutę/broliuką? Jei taip - kuo jie vardu, kiek metų? Paklausk tėvelių, kokių skirtumų jie pastebėjo augindami sūnelį ir dukrytę, o gal jie patys turi brolių ir seserų?

12. Paklausk tėvelių, kokie buvo jų santykiai su tėvais - gal kartu gamindavo valgyti, eidavo pasivaikščioti, žaidė šachmatais ir kt?

13. Atsiųsk nuotraukų, kur esi tu ir tavo šeima!

Kaip atsiųsti anketą:

-Spausk mygtuką savo profilyje „Pridėti straipsnį“.

-Išsirink rubrikas „Mažylis“ ir žymą „Huggies®-Ultra-Comfort-berniukams".

-Parašyk atsakymus į klausimus ir pridėk nuotraukų.

-Kai viskas padaryta, spausk „Išsaugoti“ ir tavo anketa po kelių minučių pasirodys portale.

Mažieji džentelmenai renkasi

Huggies® Ultra Comfort

20140217200142-82862.jpg