Be kokių daiktų Oksana neišeina iš namų?

Be kokių daiktų Oksana neišeina iš namų?

01. Mar 2013, 00:00

Pasidalinsiu ir aš savo rankinės turiniu, kuris visiškai pasikeitė gimus sūneliui. Kosmetiką, kvepalus, veidrodelį ir kitus mergaitiškus dalykėlius išstūmė sūnelio daiktai.

 

Kur nors eidama, pirmiausia pasižiūriu, ar rankinėje yra buteliukas vaistukų "Lefax", kurie vieninteliai padeda sūneliui numalšinti pilvuko diegliukus. Mano mažylį labai kamuoja ši problema, tad be jų iš namų nė žingsnelio nežengiam.

 

Rankinėje visada yra sauskelnių, jei netyčia atsitiktų "nelaimė", tad sūnelis visada gali išlikti sausas ir ramus.

 

Jei rankinėje yra sauskelnių, tai būtinai turi būti drėgnų servėtėlių, kremukas arba pudrytė ir, žinoma, vienkartinė palutė.

 

Taip pat galima rasti vieną komplektėlį pakaitinių rūbelių. Visada apsidraudžiu, kad mažylis butų švarutis ir gražutis. Jeigu mažyliui kelionė prailgtų, visada rankinėje galima rasti keletą barškučių.

 

O taip pat visada turiu soskutį, kuris pagelbėtų, jei mažylis sugalvotų įjungti garsinį signalą. Mažyliui išvargus kelionėje mamytė iš rankinės ištraukia pliušinį migduką, kuris padeda mažyliui užmigti. Jei žinau, kad važiuosime su mašina, butinai į rankinę įsimetu CD su mėgstamomis, mano mažylio dainomis.

 

Na štai, pagrindinis mano rankinės turinys, kuris dar pasipildo, atsižvelgiant į kelionės trukmę. Kadangi sūnelis dar tik 2 mėnesiukų ir valgo mamytės pienuką, sutaupome vietos, nereikia buteliukų ir mišinukų.

 

Joriuko mamytė

 

Savaitės konkursas: ką turi turėti supemamytė savo rankinėje

Konkursas truks iki kovo 1 dienos (imtinai).

02. Mar 2013, 12:05

Super rinkinukas 👍

pypse pypse 01. Mar 2013, 17:50

Žinome, jei po to nereikia vežimo laiptais nešti namo pius pilnos tašės nereikalingų daikčiukų

pypse pypse 01. Mar 2013, 17:49

ir daiktai protingi😀 Nors išėjus pasivaikščioti į lauką, net atsitikus "kelnyčių nelaimei" nekeisime sauskelnių, keliausime namo... tad gali užtekti tik soskiuko. Nors keliaujant su vežimėliu, nešti nereikia, galima susikrauti daiktų, kurių neišiminėjame😀