Bandome neišsiliejantį Philip Avent Puodelį/gertuvę

Bandome neišsiliejantį Philip Avent Puodelį/gertuvę

05. Jul 2019, 23:27 popou popou

Valio! Gavome Philip Avent neišsiliejantį puodelį išbandymui. Ir dukrytė čiupo į rankas iš karto - manydama, jog tai naujas žaisliukas. Puodelis patraukė akį dėl gražiai tarpusavyje derančių spalvų. Profesionali pakuotė, lengvas, kokybiška pagaminimo medžiaga, „BPA 0“ – čia jau mamai labai patinkantys punktai.

Produktas nenuvylė savo kokybe kalbant ir apie „neišsiliejimo“ funkciją. Apvertus neišlašėjo nei lašas.

Metas atsigerti obuolių sultis! Mažylė žino kaip elgtis – įsipilame, ir godžiai geriame. Snapelio forma patogi gerti, nosytei yra vietos užsivertus. Mažylė ilgai žindoma, todėl traukti tikrai sugeba stipriai, todėl trūktelėjusi gana greit atsigeria, - gal net per stipriai teka per snapelį, - bet tinka ir tingesniems ar silpnesniems vaikučiams. Puikiai ir jaunesniems ir vyresniems, nes puodelis skirtas nuo 18 mėn. (mums 23 mėn).

Puodelio forma ergomomiška, skirta vaiko mažyčiams delniukams apglėbti. Ant puodelio yra burbuliukai, kad neišsslystų iš putlių rankyčių geriant.

Puikiai išsiardo plovimui. Talpa, skirta ir ilgesnėms kelionėms, išėjimui į lauką -300ml.

Apibendrinant – kai jau nesitiki, jog gali atrasti Lietuvos rinkoje  vaikui ypač patinkantį, ir tinkantį naują produktą, jis ima ir atsiranda. O kokybė ir ergonomiškumas darosi vis pranašesni. Džiaugiuosi dėl savo mažylės. Dėkoju Avent ir Mamyčių klubui už galimybę!