Augustas: kaip aš prižiūriu savo dantukus

Augustas: kaip aš prižiūriu savo dantukus

05. Jun 2012, 08:00 blogietee blogietee

 

Sveiki, esu Augustas, beveik visas trijų metų vyrukas. Daug ką jau stengiuosi daryti savarankiškai. Kaip ir prižiūrėti savo dantukus.

 

Tad pirmas tikrasis mano dantų šepetukas atsirado vos išdygus mano pirmam dantukui. Tai buvo 9 mėnesių. Iki to laiko naudojausi dantų masažuokliais.

 

Tuo metu man į pagalbą atskubėdavo mama, nes aš dar nelabai mokėjau juo teisingai naudotis, vis galvodavau, kad dantų šepetėliu galima viską valyti, net plaukus šukuotis.

 

Kai paūgėjau, turėjau pilną teisę pats išsirinkti, kokio dantų šepetėlio noriu, ir man mamytė juos pirkdavo gana dažnai. Nes aš juos greit sunaudodavau. 

 

Smagiausias procesas lig šiol yra dantukų pastos užsidėjimas, jos paragavimas.

O tada jau su mamos pagalba aš valausi dantukus. Smagu, kad mamytė stovi šalia ir mes viską darome drauge. 

Prisipažinsiu, man vaikiška dantukų pasta yra labai skani, tad per vieną valymą aš jos užsidedu kelis kartus. Gi dantukai tikrai turi būti švarūs. 

 

Buvo toks laikas, kai su dantų šepetėliu aš vaikščiojau beveik visą dieną, nes man labai patiko su juo kasytis dantenas. O mama visai neįtarė, kad tuo metu man dygo krūminiai dantukai. Bet aš buvau tikras vyras ir mamytei neparodžiau savo blogos nuotaikos ir kankinančio dantų dygimo skausmo, gi aš turėjau ramintojėlį. 

 

Augustas

 

Dalyvauk konkurse ir Tu:

 

KONKURSAS „Balti ir stiprūs – tai mano dantukai

Dovanos:

1

05. Jun 2012, 17:04

Šaunuolis Augustukas 👍 🌷

05. Jun 2012, 10:06

👍

05. Jun 2012, 09:30

Oi koks smagus pasakojimas 😀 priverte nusisypsoti, koks Augustas tikras vyras ir augino slaptai dantukus 😃