Augame kartu su Huggies® Super Dry! Rašyk vystymosi dienoraštį ir laimėk prizą!

Augame kartu su Huggies® Super Dry! Rašyk vystymosi dienoraštį ir laimėk prizą!

15. Jan 2013, 08:30

 

Šeimos gydytojai, kineziterapeutai, psichologai ir daugelis kitų specialistų pataria tėvams jau nuo pirmųjų dienų stebėti vaikučius ir stengtis pastebėti jų net mažiausius pasiekimus.

 

Juk mažam žmogučiui bet kuris pasiekimas – didelis įvykis. Tik įsivaizduokite, kiek visko reikia išmokti pirmaisiais metais: laikyti galvą, verstis, šliaužti, sėdėti, atsistoti, vaikščioti…

 

Visa tai įvyks tam skirtu metu. Motina gamta kiekvienam vaikui suteikė individualią vystymosi programą. Mes, tėvai, tam galima sudaryti palankias sąlygas.

 

Mamyčių klubas ir Huggies Super Dry kviečia kartu stebėti ir džiaugtis mūsų vaikučių pasiekimais

naujame projekte "Augame kartu: Vystymosi dienoraštis"!

 

Jis tęsis 4 savaites. Norint jame dalyvauti, reikia kartą per savaitę į MK portalą atsiųsti blogą-dienoraštį apie savo vaikučio vystymąsi. Ir nesvarbu, kiek vaikui metų – ar keli mėnesiai, ar jau keli metai.

 

Pirmasis blogas – pažintis. Papasakokite apie savo mažylį: koks jo amžius, kaip jis vystėsi, kuo ypač džiaugėsi, ką jis moka šiuo metu ir ko išmoko maždaug per paskutinę savaitę. Siųskite blogą iki sausio 17 d. (imtinai)

 

Antrame bloge aprašykite, ar sudarote tam tikras sąlygas vaikui vystytis, ar specialiai nieko nedarote. Taip pat bloge pasidalinkite, ką per tą savaitę vaikutis išmoko, ko pasiekė, ką naujo sužinojo – tai reikia papasakoti kiekviename bloge. Antrų blogų laukiame iki sausio 24 d. (imtinai)

 

Trečiame bloge be pasakojimo apie vaiko pasiekimus, pasidalinkite tuo, kokius atradote lavinamus žaislus ar daiktus, kurie jums kuo nors padėjo. Rašom ir siunčiame blogus iki sauso 31 dienos.

 

Ketvirtame bloge be pasakojimo apie vaiko savaitės pasiekimus, parašykite bent penkis patarimus iš savo patirties šia tema – ką norėtumėte patarti kitoms mamytėms apie vaiko vystymąsi. Rašykite paskutinį blogą iki vasario 7 d.

 

Kiekvieno blogo pradžioje nurodykite vaikučio amžių ir trumpai apie jo pasiekimus iki esamos dienos.

 

Siųskite savo blogus per MK mygtuką „Tapk Mamyčių klubo autoriumi“:

 

Galite rašyti vystymosi dienoraštį tiek apie mėnesio kūdikį, tiek apie vaiką, kuriam sukako 3, 4 ar 5 metai. Po mėnesio, projektui pasibaigus, apdovanosime dvi mamytes dovanomis, tačiau vystymosi dienraštį galite tęsti ir toliau.

 

PRIZAI

Dviems blogų autorėms atiteks - Huggies® Super Dry

 

 

Stebėkite ir dalinkitės savo vaikučių pasiekimais!

motinysteveza motinysteveza 11. Jan 2013, 16:12

tikriausiai teks pasidarbuoti čia MK 😀) savo bloguose labai nedaug rašau apie asmeninius pasiekimus, galbūt čia pasireikšiu 😀 apie abi savo mergaites, viename įraše. galima taip?

11. Jan 2013, 11:03

Laukiam laukiam 😀