Atsakyk į klausimą Facebook'e ir laimėk kvietimą į spektaklį "Suraskim pasaką"

Atsakyk į klausimą Facebook'e ir laimėk kvietimą į spektaklį "Suraskim pasaką"

25. Jan 2012, 09:00

Šiandien iki vakaro Mamyčių klubo Facebook puslapyje rašykite atsakymus į vieną pateiktą klausimą. Iš teisingų atsakymų išrinksime vieną autorę, kuri ir keliaus su vaikučiu į puikų Klaipėdos lėlių teatro spektaklį "Suraskim pasaką" šį sekmadienį.

 

Konkurso klausimą žiūrėk čia

 

Apie spektaklį "SURASKIM PASAKĄ"

 

„Suraskim pasaką“ - spalvingas, žaismingas, muzikalus spektaklis, nukeliantis žiūrovą į Afriką, į tuos laikus, kai pasaulyje nebuvo pasakų... Ar galite įsivaizduoti, koks liūdnas pasaulis be jokios pasakos ar bent jau sapno? Brrrr... baisu net pagalvoti! Todėl mažas berniukas Mazanendubu, tikėdamasis surasti ką nors, kas žinos bent vieną pasaką, ryžtasi iškeliauti į platųjį pasaulį. O čia ir prasideda virtinė įdomių susitikimų su spalvingais, išraiškingais personažais, vedančiais į spektaklio atomazgą.

 

Spektaklis „Suraskim pasaką“ – tai žaidimas (priimtiniausia, patraukliausia veiklos forma vaikams), improvizacija (betarpiškas bendravimas su scenos partneriu ir auditorija; vaidmens ir veiksmo gyvybė, kaita), netikėtumas (buitinių daiktų virsmas pasakos personažais, pasakojančiais įdomias istorijas). Žaisdami, improvizuodami, fantazuodami spektaklio kūrėjai (ir žiūrovai) tarsi ieško atsakymų į klausimus: kur gyvena pasaka? Gal ji jau atėjo į svečius ir nedrąsiai prašosi būti pasakojama? Tada kur ji -  po stalu? po skėčiu? o gal – tavo kišenėje?..

 

Spektaklis įtikina, kad stebuklai slypi paprastuose dalykuose ir tam, kad šauniai praleistum laiką, nereikia ypatingų sąlygų – tik šiek tiek fantazijos.

 

Spektaklis rekomenduojamas vaikams nuo 3 metų.