Ar mineralai gali padėti vaiko sveikatai: astrologės patarimai

03. Feb 2015, 10:40 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mamyčių klubas svečiuojais pas astrologę Nijolę Gabiją Volmer, kuri dar vienerių metukų neturinčiam Lukui, Eglės sūneliui, parinks mineralus. O tuo pačiu ir mums patars, kaip prisitraukti į savo gyvenimą meilę, vaikus ar pinigus.

Mineralus arba akmenukus mes neretai įsigyjame vadovaudamiesi bendromis specialistų rekomendacijomis. Pasak garsios astrologės, mes tikimės, kad taip pasirinktas akmuo mums padės, mus stiprins – atsiduodame atsitiktinumui, kuris gali ir neįvykti. 

Geriausia, kai mineralai parenkami individualiai

"Mineralų parinkimas turi būti individualus, jei norime sustiprinti vaiko aurą ir jo sugebėjimus. Arba galima sustiprinti vaiko aurą, kad jis būtų ramesnis. Jei mėnulis pažeistas, vaikas būna neramus. Pamenu, dvi mergaitės tiek turėjo baimių, jog bijojo eiti į mokyklą. Parinkus mėnulio akmenis, jos ne tik kad nebebijo eiti į mokyklą, bet ir pradėjo puoštis. Viena mergaitė tiek panoro mokytis, jog ją reikėjo stabdyti, kad per daug neskaitytų", - apie mineralų galią pasakojo astrologė.

Skirtingose kūno pusėse mineralai veikia skirtingai

Pasak astrologės, parinkti mineralą - tai tik pusė darbo, ne mažiau svarbu parinkti kūno pusę, kurioje jis bus nešiojamas. "Tai metodika, kurią per penkiolika darbo metų ištobulinau. Pasirodo, mineralai skirtingai veikia, jei mes nešiojame juos vienoje kūno pusėje arba kitoje. Būna, žmonės sako, kad visai nenori nešioti aukso, nes jis jiems nepatinka, kenkia, bet iš tiesų jie nežino, kurioje pusėje auksą nešioti, kad jis sutiprintų. Ir kai parenki teisingai, žmogus apsidžiaugia, kad auksas duoda jėgų", - paaiškino N.G.Volmer.

Kurioje kūno pusėje reikia nešioti vieną ar kitą mineralą, pasak astrologės, priklauso nuo auros, kurioje ji mato energijos tėkmę.

"Vyro dešinioji pusė yra pagrindinė, bazinė. Tos planetos, kurios yra harmoningos, jų mineralai gražiai skleidžiasi per dešinę pusę arba per kūno centrą. Jei planeta neharmoninga, tuomet auroje matome, kad mineralo energija skleidžiasi šiek tiek per šoną. Tai duoda nestabilumą ir nerimą. Būtent mineralų parinkimas padeda atstatyti auroje centruotumą. Aura įgyja ašį, o tai suteikia stabilizaciją. Tai labai svarbu žmogui", - Mamyčių klubui pasakojo specialistė.

Pažvelgusi į Eglės sūnelio Luko horoskopą, Nijolė Gabija nudžiuginą mamą – vaiko duomenys iš tiesų išskirtiniai, stiprūs.

"Aš Lukui parinkau kalnų krištolą ir akvamariną. Jei teisingai parenki, pats kūnas tiesiasi jų paimti. Jei mineralas parinktas neteisingai, žmogus jį pamiršta, kur nors palieka, arba jis suskilinėja. Vaikas jau dabar stiprus savo intelektu. Jis turi gebėjimą greitai suprasti, didelį žingeidumą. Mineralai tik padės jo vystymuisi, jo auros sustiprinime", - teigė astrologė.

Mažiems vaikams tiks švelnūs, skaidrūs mineralai

Jei mineralų negalime parinkti individualiai, jų nereikėtų dėti ant mažylio kūno, bet aplinkoje tam tikri galėtų būti.

"Mažiems vaikams iki septynerių metų galima parinkti mineralus, kurie yra švelnūs, skaidrūs - pvz. rožinis kvarcas, selenitas, kalnų krištolas. Bet visai netiks mažiesiems tokie mineralai, kurie yra geri vėlesniame amžiuje - tai lazuritas, turkis ar deimantas. Tokius stiprius mineralus kaip rubinas, smaragdas žmogaus organizmas sugeba priimti šiek tiek vėliau, kai čakros išsivysto", - įdomų pasakojimą apie mineralus tęsė garsi astrologė N.G.Volmer.

Labai tinkamas vaikų kambaryjw būtų rožinis kvarcas. Mat jis turi savyje Veneros energijos. O tai reiškia, meilę, harmoniją, ramybę, gerovę. Kalnų krištolas, jei bus jūsų vaiko aplinkoje, skatins mąstymo procesus, žingeidumą. Tai padės jam pažinti pasaulį.

Tačiau atminkite, kad mineralų aplinkoje neturėtų būti per daug.