ANTRA UŽDUOTIS: Ką moka Tavo mažasis "ropliukas"?

ANTRA UŽDUOTIS: Ką moka Tavo mažasis "ropliukas"?

10. Jun 2013, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tęsiasi naujas mūsų projektas "Mano mažylis mokosi šliaužti". Prasidėjo antroji savaitė.

 

Kadangi mažyliai mokosi šliaužti, jie neapsieina be sauskelnių. Huggies® Step In – tai super elastinės sauskelnės – kelnaitės, sukurtos kaip kelnaitės vaikams, kurie jau pradėjo sėdėti, šliaužti, ropoti ir vaikščioti.

 

20130529101511-90623.jpg

 

Kiekvieną savaitę įteiksime vienai mamytei AVON dovanėlių, tad būkite aktyvios visą projektą.

 

ANTROJI SAVAITĖ

Mano mažylis jau moka šliaužti

06 06 - 06 12

 

Prasideda linksmoji projekto dalis - parodyk, ką be šliaužiojimo tavo mažylis sugeba, kokie jo įgūdžiai, ką jis dar moka. Jam augant neabejotinai pastebėsi įdomias permainas jo elgesyje, judesiuose, charakteryje ir pan.

Pagrindinis projekto prizas

 

Sauskelnės mažajam šliaužiotojui - Huggies® Step In!

 

Kiekvieną savaitę papildomi prizai nuo AVON

avon

 

DĖMESIO! Į pagrindinį projekto prizą gali pretenduoti tik tos mamytės, kurios dalyvas visuose etapuose. Jei nesuspėjote kuriame nors etape, galite pretenduoti laimėti savaitės prizus.

 

Kiekviena projekto savaitė prasidės ketvirtadieniais ir baigsis trečiadieniais, tad iki trečiadienio (imtinai) lauksime jūsų tekstų su nuotraukomis. Savaitės laimėtoja bus skelbiama ketvirtadienį, o kartu ir nauja užduotis.

Sėkmės!


06. Jun 2013, 11:47

tai super, netrukus ikelsime 😀

06. Jun 2013, 11:19

Atkreipkite dėmesį, kad šiandien savo pasakojimus dar galite siųsti per rožinį MK mygtuką, tačiau naujame puslapyje jo jau nebebus, viską siųsite per savo profilį. Žodžiu, sužinoste vakare kas ir kaip, o kol kas galite kelti tekstus ir foto senuoju būdu 😀 Sėkmės.