Aleksandras: Štai koks aš gabus ir kūrybiškas

Aleksandras: Štai koks aš gabus ir kūrybiškas

15. Jan 2012, 00:00

Kaip sakoma, visi vaikeliai kūrybingi, tad noriu ir aš su jumis pasidalinti savo mažiuko sugebėjimais. Kai jis dar buvo pilvuke, jau rodė savo gebėjimus, jisai labai reagavo į muziką:)

 

Ir ne į pop-muziką, jam patikdavo Hip-hopas ir klasika, jis pradėdavo pilvuke tikriausiai šokti, nes kai skambėdavo muzika, pilvuke Aleksandras imdavo judėti;)

 

Kai mažiukas gimė, jam labai patikdavo muzikinė karuselė :)

Kai mums suėjo 6 mėnesiukai, mes išmokome dainuoti. Aleksandras, išgirdęs muzikėlę, dainuoja: tatata, tatata

Kai Aleksandras išmoko vaikščioti, jisai išmoko ir šokti. Dar mes mokame labai kūrybingai valgyti :)

Piešti mes kol kas nemokame, nes pieštuką iš karto kišame į burną :) Skaityt irgi kol kas nemokame, nors knygų turime daug. Ir va šią savaitę nudraskė tapetus savo kambaryje, tikriausiai jie jam nepatiko.

 

Reikes su juo važiuoti rinktis naujų :) Dar Aleksandras - mažasis sportininkas, jau moka stovėt ant galvos, aišku, su tėčio pagalba.

Bandė sulipdyti Senį besmegenį, bet tai jam greit atsibodo :) Tai štai visi mūsų sugebėjimai. Tik liko jums spręsti, ar tikrai Aleksandras yra kūrybiškas.

 

Plačiau apie konkursą:  Auginu kūrybingą vaiką


Išrinksime 3 mamas, kurios laimės po 2 kvietimus į festivalio "Kitoks teatras" vaikams spektaklius. Konkursas tęsiasi iki sausio 15 dienos (imtinai). Konkurso laimėtojai skelbiami sausio 16 dieną www.mamyciuklubas.lt

15. Jan 2012, 14:49

Tai jau tikrai-kuribingumo siam grazuoliui nestinga 😀