5 originalios idėjos, kur švęsti vaiko gimtadienį

5 originalios idėjos, kur švęsti vaiko gimtadienį

19. Nov 2014, 15:16 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kiekviena mama nori, jog jos vaiko gimtadienis būtų pats nuostabiausias, gražiausias, linksmiausias ir įsimintiniausias. O šaltuoju metų laiku, kuris Lietuvoje trunka 9 mėnesius, reikia gerai pasukti galvą, kur rengti gimtadienį, jeigu nenorite nusiaubtų namų. Dalinamės netradicinėmis idėjomis, kur būtų galima tai padaryti originaliai

Privatus žaidimų kambarys

20141119101251-78280.jpg

Prekybos centruose įsikūrusius kambarius turbūt jau visos žinome mintinai, o kokybė dažnai būna švelniai tariant abejotina. Siūlome vaiko gimtadienį atšvęsti privačiame, tik jums skirtame žaidimų kambaryje “Čiuku Čiuku” (www.ciukuciuku.lt), kuriame rasite ne tik vaikams skirtų žaidimų erdvių, bet tobulam gimtadieniui pritaikytą erdvę - nuo puodelių, šaukštelių iki indų plovimo mašinos ir patogių krėslų tėveliams. Čia erdvu, šviesu, tvarkinga ir užsisakę kambarį būsite tik jūs vieni su draugais!

20141119145139-67857.jpg

Suaugę gali ramiai šnekučiuotis, o vaikai su personažu ar be jo - dūkti ant čiuožynių, burbuliukų baseine, batuto ar žaisti stalo futbolą. Pramogos pritaikytos ir patiems mažiausiems, ir 8 metų sulaukusiems pradinukams.“Čiuku Čiuku” taip pat puiki vieta ir suaugusių gimtadieniams - juk daugelis mūsų švenčia juos šeimomis, todėl jūs ramiai galėsite mėgautis draugų kompanija, o vaikai ras kuo užsiimti patys! 

20141119145125-37272.jpg

Muziejai

Vis daugiau muziejų siūlo edukacines programėles gimtadienio grupėms. Į šventinius užsiėmimus kviečia Žaislų muziejus, Bažnytinio paveldo muziejus, Geležinkelių muziejus, Kauno pilis, Lietuvos jūrų muziejus, Lietuvos liaudies buities muziejus, Juozo Gruodžio memorialinis muziejus, Trakų istorijos muziejuje, Baltijos gintaro meno centre, Lietuvos nacionalinis muziejuje, Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejuje, Prano Domšaičio galerijoje ir kituose. 

Dirbtuvėlės

Įvairios keramikų, senųjų amatų ir kitų menininkų dirbtuvės kviečia mažuosius ne tik sužinoti vieno ar kito meno atsiradimo paslaptis, bet ir patiems jį išbandyti. Galite lipdyti, žiesti puodus, kurti lėles, vaidinti šešėlių teatre, velti, austi ar net knygas kurti - paieškojus yra daugybė įvairių veiklų. Be to, kiekvienas vaikas iš gimtadienio grįš su savo paties pasigamintų daiktu.

Netradicinės erdvės

20141119101614-65743.jpg

Jos labiau tinkamos paaugusiems vaikučiams - išbandykite laipiojimą uolomis viduje, lazerių kovas, orientacinius žygius po miestą, vandens parką, riedlenčių trasas, apsilankymą teatre, koncerte ar kino teatre. 

Teminis gimtadienis

Labai tinka, jeigu jau žinote vaiko pomėgius. Galite surengti picų kepimo pamoką, jeigu vaikas mėgsta gaminti. Užsisakykite cheminį gimtadienį, kur išvysite daugybę eksperimentų, jeigu vaikas domisi mokslais. Apsilankykite tikro dailininko studijoje, jeigu auginate mažąjį menininką. Net jei ir oficialiai neskelbiamos programos, garantuojame, jog susitarti ir surasti jums padėsiantį profesionalą - tikrai įmanoma. 

Vaikų kambarys "Čiuku čiuku" - www.ciukuciuku.lt

20141119101136-56516.jpg

pypse pypse 19. Nov 2014, 20:31

Bet pirmą kartą sužinojau, kad galima vęsti ir didelių gimtadienius

19. Nov 2014, 16:14

puiki reklama 😀