,,Noriu suspėti iki Naujųjų.. išsikraustyt!"

,,Noriu suspėti iki Naujųjų.. išsikraustyt!"

18. Dec 2014, 14:05 kvikutis kvikutis

Tiesą sakant, tai norėčiau padaryti net ne iki Naujųjų, o dar iki Šv. Kalėdų.. O dar geriau būtų iki vyro gimtadienio, kuris jau tuoj tuoj, už poros dienų..

Šis persikraustymo planas prasidėjo jau nuo Gegužės mėnesio, kuomet su vyru nusipirkome butuką. Kodėl viskas taip ilgai užsitęsė? Net nežinau.. gal dėl to, kad bute reikėjo kapitalinio remonto, viską pradėjome nuo ,,plikos" plytos. Taip pat prie viso to prisidėjo ir mano nėštumas, paskui dukrytės gimimas :)

Na, o dabar kai jau naujieji namučiai laukia mūsų liko viena nei didelė, nei maža, bet "smulkmena".. Męs niekaip nesulaukiame savo miegamojo lovos!! Užsisakėme ją prieš keletą mėnesių, kai nuvykome pasiteirauti, kur gi mūsų taip ilgai laukta lova, sužinojome, kad jos nėra ir greitu metu nebus.. neva kiti žmonės prieš mus ją nupirko greičiau.. Žodžiu gavosi didelis nesusipratimas ir likome nieko nepešę..

Dabar esame kitos lovos paieškose ir liaudiškai sakant ,,laikau špygas", kad rastumėm ją prie vietos ir nebereikėtų laukti dar savaičių ar mėnesių :)

Su nekantrumu laukiu likusių šių metų dienų ir būtinai Jums pranešiu ar mano paskutinis šių metų noras išsipildė ar ne.. :)

 

 

 

P.S. Kalėdų seneli, būk toks geras ir paskaityk šį, mano, laišką!! :-)

jaldija jaldija 18. Dec 2014, 17:53

Sėkmės 🌷