„CuraMed“ pastilės gerklei su priešpieniu – vienintelės tokios

„CuraMed“ pastilės gerklei su priešpieniu – vienintelės tokios

02. Feb 2017, 11:29 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Niekas nebesiginčija, kad motinos pienas – vienintelis ir pats reikalingiausias maistas mažyliui pirmuosius šešis mėnesius, o su papildomu maistu – ir iki pusantrų metų. Tačiau pirmosiomis savo gyvenimo paromis naujagimiai mamos pieno neragauja, jie gauna į pieną panašaus priešpienio (lot. colostrum), kuris yra ypač vertingas imuniteto stiprinimo šaltinis. 

Šio unikalaus baltymų komplekso paskirtis – stimuliuoti, „užvesti“ ką tik gimusios gyvybės imuninę sistemą. Priešpienyje esantys antikūnai IgM, IgG, IgA yra svarbiausia imuninės sistemos dalis, jie efektyviai neutralizuoja platų bakterijų, virusų ir grybelių spektrą. 

Priešpienio sudėtyje yra:

antikūnų,

augimo faktorių,

baltymų,

oligosacharidų, 

biologiškai aktyvių medžiagų, stiprinančių pasyvų imunitetą ir kovojančių su bakterijomis ir virusais.

Palyginus su moters pienu, karvės priešpienyje yra 30–40 kartų daugiau imunoglobulinų. Iki antibiotikų išradimo priešpienis buvo viena svarbiausių priemonių, padedančių apsisaugoti nuo infekcijų. Karvės priešpienis plačiai naudotas ir ajurvediniame gydyme, ir liaudies medicinoje. Jį sveikatinimo tikslais naudojo ir mūsų senelės.

Priešpienis ne tik dalyvauja audinių vystymosi procesuose, augime bei teikia energiją, bet ir tinkamas kvėpavimo ir virškinimo organų infekcijų profilaktikai. Ir nors priešpienio kūdikis gauna labai nedaug, jame esančios medžiagos ilgam užtikrina jo sveikatą. 

Tačiau yra ir kitas būdas stiprinti ne tik mažųjų, bet ir suaugusiųjų imunitetą. Ištyrus karvių priešpienį paaiškėjo, kad jame taip pat yra daug veikliųjų medžiagų, kurios gali būti įvairiapusiškai naudingos įvairaus amžiaus žmonėms. Atlikus mokslinius tyrimus buvo nustatytas teigiamas karvių priešpienio poveikis gydant kvėpavimo organų ligas ir infekcijas.  

20170202000209-10626.jpg

„CuraMed“ – tai vienintelės pastilės gerklei su karvių priešpieniu. 

Jų sudėtyje yra vitamino C, kuris padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą.

Skandinaviškos pastilės gerklei „CuraMed“ yra itin malonaus skonio: suaugusiems –  šviežių citrinų, vaikams – mažųjų mėgstamo gaivaus vaisių skonio. Čiulpti gerklės pastiles malonu ir dėl gaivaus skonio, ir dėl jų konsistencijos, dėl kurios pastilės nelimpa prie gomurio. 
 

Pradėti čiulpti „CuraMed“ pastiles gerklei reikėtų vos pajutus gerklės perštėjimą. Suaugusiems per dieną rekomenduojama sučiulpti iki 10, vaikams – iki 5 pastilių.

neri neri 03. Feb 2017, 15:20

vaikiškas nuo gerklės ir mes naudojam ,nes labai jau nemėgsta mėtinių .

sraigiukas sraigiukas 02. Feb 2017, 12:34

Mūsų dukryčių mėgstamiausios nuo gerklės, rudeniop duodu ir profilaktiškai