„Bübchen Baby Creme“ mums tiko ir patiko!

„Bübchen Baby Creme“ mums tiko ir patiko!

26. Oct 2014, 19:25 Liucyte Liucyte

Pirmiausia norėtume padėkoti Mamyčių klubui už suteiktą galimybę išbandyti šį kokybišką kremuką. Labai labai ačiū!

Taigi, vieną rytą pasigirdo skambutis į duris: kurjerio rankose – lauktasis kremas „Bübchen“! Skubu lauknešėliu pasidžiaugti su mažuoju testuotoju: mažos akelės smalsiai apibėga mėlynspalvį indelį.

20141026191449-19099.jpg

Atrodo, pypliukas palankiai nusiteikęs išbandyti dovanėlę.

Mūsų sūneliui – 3 mėn. ir 1 sav. Dìdelės bėdos dėl odos nekamuoja, bet odelė linkusi parausti. Keletą dienų bandėme naująjį kremuką. Mūsų įžvalgos paeiliui:

Sudėtis

Kremo sudėtyje yra cinko oksido, ramunėlių, pantenolio, taukmedžio sviesto, saulėgrąžų aliejaus. Sudedamosios dalys – tik natūralios, o tai nemenkas kremo privalumas!

Kvapas

Nors man labiau patinka bekvapės priemonės, bet „Bübchen“ kvapas malonus ir labai švelnus, tepant beveik nesijaučia ir tikrai nosies neerzina.

Konsistencija

Kremas neriebus, nėra tirštas, lengva tepti, gan tolygiai pasiskirsto. Tiesa, ne taip greit įsigeria, bet turbūt tam, kad sukurtų apsauginį sluoksnį, kad odelė kuo ilgiau būtų drėkinama ir išliktų rami.

20141026191711-46477.jpg

Kremukas gan tepus, t.y. užtenka mažo kiekio didesniam odelės plotui padengti, taigi 150 ml indelio turėtų užtekti ilgam!

Pakuotė

Užsukamas indelis, sakyčiau, optimalaus dydžio, galima pasiimti kremo tiek, kiek reikia. Priešingai nei kremų tūtelės, užsukami indeliai kur kas patogesni naudoti: jei kremo pasiimi per daug, galima lengvai jį sutepti atgal į indelį. Be to, indeliai – ekonomiška pakuotė: kremą galima sunaudoti iki paskutinio lašelio.

Poveikis

Kremuku tepamės kaskart keisdami sauskelnes.

20141026191827-54191.jpg

Gausiau kremo naudojam prieš miegą. Nors praėjo tik kelios dienos, teigiamą kremo poveikį pavyko pastebėti: rytą mažylio odelė atrodo ne tokia paraudusi.

Džiaugiamės, kad „Bübchen Baby Creme“ tapo kasdieniu mūsų įpročiu!

Su šilčiausiais linkėjimais,

Mama Erika