„Biubchen“ – „Baby Creme“ mums patiko, o „Wundschutz Creme“ dar labiau !

„Biubchen“ – „Baby Creme“ mums patiko, o „Wundschutz Creme“ dar labiau !

21. Nov 2014, 19:30

Norim padėkoti MK už suteiktą galimybę išbandyti šiuos du kremukus ir už kantrybę laukiant mūsų testavimo atsiliepimo :)

Prabėgus kelioms dienoms po laimėjimo, gavom siuntinį!!!

20141121190225-77834.jpg

Puolėm atidarinėti ir ... radom du kremukus nors tikėjomės vieno. Šalia „Baby Creme“ gavome dar ir „Spezial Wundschutz Creme“. Tai specialus apsauginis kremas teikiantis greitą ir patikimą pagalbą esant odos sudirgimui, paraudimui ir pažeidimui.

20141121190347-51096.jpg

Mūsų testuotojai – Eimantukas - 1 metai ir 4 mėnesiai, Emilija - 11 metų.

Mano mažylis, kaip ir dauguma, be galo smalsus, todėl nauji kremukai iš karto sudomino. Čiupo į savo rankeles, apžiūrėjo paveiksliukus. „Wundschutz Creme“ tiubelė papuošta mamos rankomis, švelniai laikančiomis rožinę širdelę, ramunėlės žiedeliu ir aliejuko lašeliu :) Paveikslėlis jį sudomino. 

20141121190622-59256.jpg

Tada sekė bandymai atidaryti kremukus. Kai jau pati išbandžiau kremukus, nusprendžiau leisti išbandyti pasitepti ir pačiam mažajam ant savo rankytės ir kojytės.

20141121190821-93459.jpg

Eimantukui buvo labai smagu tepti baltą, be galo švelnų kremuką ant savęs. Kilo net pagunda jo paragauti, juk toks patrauklus švelnus kvapas. Gal bus skanu? :)

20141121190921-56951.jpg

Dar vienas nuostabus atradimas – tai pagalba ne tik mažylio odelei prižiūrint sauskelnių sritį... Vyresnioji dukra buvo ką tik išsigydžiusi ant savo piršto karpą. Gydymas šiek tiek užtruko, ir kai galų gale karpa nukrito, liko negražus stipriai paraudęs, apšerpetojęs randelis. Oda buvo tikrai rimtai pažeista. Ji ėmė nuolat tą vietą tepti "Wundschutz Creme“ kremuku. Eimantukas su džiaugsmu Emilijai padėdavo :)

20141121191458-16471.jpg

Rezultatai buvo tikrai džiugūs. Po 1 dienos šiek tiek palengvėjo, o po 2 dienų ji pajuto jau stiprų pagerėjimą. Apšerpetojusi odelė nustojo niežėti, šiek tiek sušvelnėjo.  Dabar yra likęs tik mažas paraudimas ant odos.

20141121191710-95360.jpg

Didelis ačiū MK. Jie, lyg žinodami, įdėjo mums šį pažeidimus gydantį „Spezial Wundschutz Creme“ kremuką. Mano dukra vėl džiaugiasi gražia ranka. Todėl auksčiau ir parašiau, kad testuojai ir mažasis sūnelis ir dukra, kuriai sauskelnių jau seniai nebereikia. :) Todėl galiu šį kremą rekomenduoti mamoms, besirūpinant ne tik pačių mažiausių odelės pažeidimais. 

Šio kremo sudėtyje yra pantenolis, ramunėlių ekstraktas, vitaminas E ir žuvų taukai. Šios sudedamosios dalys sudaro puikų apsauginį sluoksnį, kuris efektyviai mažina uždegimą, o taip pat padeda odai atsistatyti.

Kelis kartus buvo nutikę, kad Eimantukas ilgokai pats vienas užsižaidė kaip tik tuo metu, kai buvo pasituštinęs į sauskelnes. Jis jau pakankamai savarankiškas, todėl, jei ramiai žaidžia, stengiuosi išnaudoti laiką. Ir tik po kažkiek laiko, kai priėjau arčiau jo, pajutau kvapą iš sauskelnių. Tokiais momentais blogai jaučiuosi, kad taip ilgai nepastebėjau, jog mažylį reikia nuprausti ir pervystyti. Odelė buvo labai paraudusi. Dienos bėgyje ir nakčiai patepdavau „Wundshutz Creme“ kremu, ir jau kitą rytą iššutimo nebesimatė. Todėl kasdien kelis kartus per dieną keičiant sauskelnes, aš tepu mažylio odelę „Baby Creme“ kremuku, o jei dėl kokių nors priežasčių ji stipriai parausta, tada jau naudoju „Wundshutz Creme“ kremą.

Man labai svarbu, kad „Biubchen“ kremuose nėra dažiklių, konservantų ir alergizuojančių kvapiklių. Taip pat nėra mineralinių aliejų, todėl neužkemšamos odos poros. Sudėtyje naudojamas tik augalinis aliejus, natūralūs komponentai bei odai svarbūs vitaminai.

20141121191916-60338.jpg

Mūsų atsiliepimai konkrečiau:

Pakuotės dizainas – Akiai malonių spalvų, žydros ir mėlynos derinys. Mažylio dėmesį patraukiantys piešinėliai. Vienas kremas, įpakuotas apvalioje užsukamoje dėžutėje, patogus išnaudoti iki paskutinio lašelio. Kitas kremas, tiubelėje, patogus su judriu šiek tiek vyresniu mažyliu, galima atidaryti ir išspausti viena ranka.

Konsistencija - Abiejų kremukų konsistencija mums patiko. Produktai tikrai skalsūs -užtenka nedidelio kremo kiekio ištepti reikiamom vietom. Tepasi labai lengvai ir švelniai. Gana gerai susigeria. Patepus kremu „Baby Creme“  šiek tiek lieka nežymus balkšvas pėdsakas. Tačiau kiek iki šiol teko naudoti kremų su cinko oksidu, dauguma jų tepdavosi žymiai sunkiau ir susigerdavo blogiau.

Kvapas – Abiejų kremukų kvapas pakankamai švelnus ir lengvas, kad neerzintų ir liktų beveik nepastebimas.

Poveikis – Abiejų kremų poveikis skirtingose situacijose pasiteisino. Plačiau ir išsamiau apie tai jau rašiau (skaityti aukščiau). 

 

Visoms mamytėms, tėveliams ir vaikučiams, atvėsus orams, linkime nesirgti, o susirgusiems - greičiau pasveikti :)

Mama Viktorija, Emilija ir Eimantukas

Ačiū Jums už dėmesį :)