27 nėštumo savaitė...ir svaiginantis rožių aromatas

27 nėštumo savaitė...ir svaiginantis rožių aromatas

03. Jul 2011, 00:00


Štai ir prabėgo dar viena savaitėlė. Dar viena savaitė be brangiausiojo ir dukrelės. Liko dar viena ir vėl būsime visi kartu. Dukrytė bus pailsėjusi ir pamačiusi kitokio pasaulio nei čia, Lietuvoje.

 

Be to, bus plaukusi su didžiuliu keltu. Ilsėjosi jinai ten su savo dėde Mindaugu (mano broliu), o vyras su mano tėčiu dirbo. Švedijoje visai kitoks pragyvenimo lygis. Bet visur gerai, kur mūsų nėra.

 

Gyvenimas namie teka sena vaga. Dienos darosi vis karštesnės. Jau vis sunkiau nešioti savo pilvuką. Nors svoris, nepasakyčiau, kad labai auga. Aną mėnesį 3 kilogramai nukrito. Šitą priaugau 500 g. Mažasis pilvuko gyventojas šoka tango, ypač vakarais. Atrodo, kad toj tuoj iššoks lauk. Visas pilvas kilnojasi. Bet tai toks malonus jausmas. Toks nepakartojamas ir kiekvieną kartą naujas.

 

Kojas pradėjo traukti mėšlungis. Ypač rytais, kai norisi išlipt iš lovos. Šitas nėštumas labai panašus į pirmąjį. Labai daug panašių bruožų, nors, žinoma, kiekvienas kažkuo skirtingas. Pavyzdžiui, su pirmu niekada neskaudėjo pilvo apačios, o su šituo kartais paskauda.

 

Dar vienas geras dalykas įvyko šią savaitę - pražydo mano rožės darželyje. O jų kvapas toks malonus, kad visą dieną galiu sėdėt ten. Šiais metais jų ypač daug. Tik gaila, kad negaliu jums parodyti, nes vyras išsivežęs fotoaparatą. Taidkai grįš, būtinai parodysiu ir jums.

 

Štai taip prabėgo mūsų savaitėlė. Čia rytas, čia vakaras... nespėji, pamatyt, kaip tos dienos lekia.

 

Iki greito pasimatymo kitą savaitę.

05. Jul 2011, 15:24

Smagaus laukimosi ir toliau 😀 🌷 🌷 🌷

03. Jul 2011, 20:50

as ir magni geriu.

03. Jul 2011, 17:46

grazaus ir tolimesnio laukimo 🌷

03. Jul 2011, 14:51

😍

03. Jul 2011, 14:43

kaip miela 😍

03. Jul 2011, 14:02

isties lb graziai viskas aprasyta😉 man patiko ta vietike, kur pilvuko gyventojas soka tango😃 prajuokino😉 zinai, 2 nestumo metu mane irgi baisiai kamavo meslungis, tai gyd buvo israsius man Mg, kuri laika pagerus ta problemyte dingo, bet tik nustojau ir vel buvo tas pats...net kai pagimdziau mazyli, man ji uzdejo ant kruties, o tuomet baisiai koja sutrauke, gyd net stebejosi kaip cia taip😛
lauksim nuotraukyciu su tavo rozemis😀

03. Jul 2011, 12:33

aš labai vargau su mėšlungiu, naktį pabusdavau iš skausmo, nežinodama kur dėtis...aukit ir didėkit 🌷

03. Jul 2011, 10:39

Ne ne jis išvyko tik per atostogas. Visus metus mes būname kartu ir visais
rūpesčiais dalinamės per puse.

Krisliukas Krisliukas 03. Jul 2011, 08:31

Koks šiltas pasakojimas! 🌷
Tai ir tu viena augini vaikus, o vyras dirba ne LT?
Sulaukiau ir aš pirmųjų nuostabiai kvepiančių rožių, pernai rudenį pas tėvukus pasodinau, šiemet pražydo ir laaaabai laaabai kvepia 😀