Žiemužės šaltis nevilioja, MK laidelė kviečia švęst rytojų

Žiemužės šaltis nevilioja, MK laidelė kviečia švęst rytojų

11. Feb 2013, 00:00

Štai ir atkeliavo ilgai lauktas savaitgalis. Ir vėl šeštadienis. Ir vėl visi sukišę nosytes prie televizoriaus žiūrime laidelę. Mamyčių klubo laidos laukiame visą savaitėlę. Šios savaitės temos buvo gana įdomios.

 

Pirmoji tema apie kūdikėlių regą - 10 balų.

 

Visada žinojau, kad mažylis gali matyti nuo pat gimimo, nors kiti sakė, kad pradeda matyti tik nuo savaitės. Buvo įdomu sužinoti kažką naujo, apmąstyti tai, kas jau buvo žinoma. Naujo sužinojom tai, kad mažas žmogutis puikiai reguoja į kontrastą (juodą-baltą).

 

Antroji tema - Užgavėnių kaukės - 10 balų.

 

Turbūt buvo pati įdomiausia tema vaikams. Jie žiūrėjo išplėte savo akutes. Ir gaudė kiekvieną žodelį. Apie tokį kaukių darymą buvau jau girdėjusi. Turėjau draugę, kuri darydavo kaukes. Tik ji tai darydavo ant stiklainių. Buvo malonu prisiminti ištepliotas rankas ir veidus. Ir, žinoma, plačiausias šypsenas, kai kaukė išeidavo tokia, kokias įsivaizduodavome savo svajonėse.

 

Trečioji tema - MEDUS - 10 balų.

 

Medų valgome dažnai, tačiau tik pievų gėlių. Jį labai mėgsta mūsų vaikai. Nereikia jiems nė sakyti, kad įsidėk į arbatą ar pieną medaus. Jie tai daro su malonumu. Buvo įdomu pamatyti tiek daug rūšių medaus ir sužinoti, kaip kuris veikia. Labai naudinga tema. Man ji buvo pati įdomiausia.

 

Inga