Žaidimų kambariai vaikų šventėms

Žaidimų kambariai vaikų šventėms

04. Dec 2018, 13:11 SauleJakim SauleJakim

Turbūt daugeliui tėvelių auginačių mažus vaikus neretai tenka pasukti galvą, kaip ir kur švęsti vaiko gimtadienį. Neretai tokios gimtadienio, krikštynų ir kitos šventės tampa maloniu rūpesčiu tėveliams, kurie turi nuspręsti kokias veiklas galima veikti su grupe mažų vaikų, kad gimtadienis būtų tikrai įsimintinas ir neviršytų tevų numatyto biudžeto. 

Todėl nenuostabu, kad šiandien Lietuvoje itin išpopuliarėjos specialiai vaikams pritaikytos erdvės, kuriose tėveliai gali organizuoti savo vaikų gimtadienius. Vieni iš populiariausių - žaidimų kambariai - tai vieta, kuri yra specialiai sukurta atsižvelgiabt į vaikų poreikius. 

Kuo patrauklus Mumukas žaidimų kambarys

  • Kitokia, vaikui dar nematyta ir nepabodusi erdvė, pritaikyta specialiai jo poreikiams. Pavyzdžiui, šildomos grindys, kurios net ir žiemos metu neleis Jūsų vaikui sušalti. 
20181204130543-89752.jpg
  • Dar nematyti ir neišbandyti žaislai, mašinėlės, batutai, čiuožyklos, kamuoliukų baseinai. Mumukas žaidimų kambaryje visi žaislai ir žaidimai parinkti taip, kad tiek ramus, tiek itin aktyvus vaikas turėtų kuo užsiimti. 
20181204130627-55383.jpg
  • Šventės dekoravimas pasirinkta tema. Šventė dekoruojama atsižvelgiant į Jūsų pasirinktą tematiką. 
  • Pakvieskite super herojų į Mumukas žaidimų kambarį, kuris neleis vaiko gimtadienio šventei būtų nuobodžiai. Herojus padės sukurti vaiko gimtadienio idėjų
  • Nepamiršti ir tėveliai. Jiems skirta erdvė pokalbiams, mini virtuvėlė, požeminė stovėjimo aikštelė patogiams prisiparkavimui. 
  • Mumukas.lt kolektyvas padės suorganizuoti šventes ir Jūsų pasirinktoje vietoje. 

Daugiau informacijos galite rasti:

Mumukas.lt žaidimų kambarys https://www.mumukas.lt