Visi laidos reportažai buvo naudingi

Visi laidos reportažai buvo naudingi

15. May 2011, 09:29 tifer tifer

Kaip kiekvieną šeštadienį, taip ir šį, lakstant aplink vaikams žiūrėjau Mamyčių klubo laidelę. Labiausiai patiko man pirmasis reportažas.

 

Labai gražu, kai šeima taip džiaugiasi antro leliuko laukimu. Iš karto prisiminiau savo situaciją, kai pradėjau lauktis penktojo vaikelio, ketvirtajam buvo vos pusmetis. Nėštumas tikrai mums buvo nelabai tikėtas, tada tikrai ne kaip jaučiausi sužinojusi, kad ir vėl laukiuosi.

 

Kelis mėnesius buvo apėmusi kažkokia niūri nuotaika, galvojau, kaip dabar čia viskas bus, kaip susitvarkysiu su pametinukais ir dar trimis vyresniaisiais vaikais. Bet viskas paskui aprimo, susidėliojo ir dabar be galo džiaugiuosi, kad tarp mano mažiausiųjų tik 1 metų 3 mėn.skirtumas. Aišku, labai teisingai laidelėje pastebėta, kad čia ypač svarbus vyro vaidmuo. Man irgi labai daug padėjo vyras, nes vienai būtų labai sunku visais pasirūpinti.

 

Antrasis reportažas apie sauskelnių keitimą irgi manau reikalingas, nes dauguma mamų jas keičia netaisyklingai. Ką, beje, ir aš pati darau. Na dabar kai mažiukas mano jau paaugęs, tai labai patogu sauskelnės kalnaitės, kurias kaip kelnaites tereikia užmaut, tai daug paprasčiau judriam mažyliui.

 

Na o apie navalgius vaikus, taip pat ne mažiau aktuali tema. Na aš tokių problemų neturiu su savo vaikais, man nereikia įkalbinėt, kad suvalgytų šaukštelį už mamytę ar tėvelį, bet va matau, kaip sesuo norėdama, kad jos jos vaikas nors šaukštelį suvalgytų imasi visokių gudrybių. Sako - atidaryk garažą (išsižiok)-tuoj įvažiuos lėktuvas (ir įdeda šaukštą į burną).

 

Na aš tai taip tikrai nežaisčiau, užsinorės pats valgyti ir valgys ,kam kišt per prievartą. Netikiu, kad jei namuose yra maisto, kuris nors vaikas būtų numiręs iš bado. O vaikai, kaip aš galvoju, patys atsirenka, ką jiems valgyti, ko ne ir kada ir kiek valgyti.      

 

 

Pažiūrėk MK laidą ir parašyk savo nuomonę

tifer tifer 15. May 2011, 20:24

aciu mamytes uz grazius zodzius 🌷

15. May 2011, 19:46

prisidedu prie krisliukas žodžių, kad ši mamytė nuostabi, turinti tokį būrį vaikučių 😉

Krisliukas Krisliukas 15. May 2011, 15:21

o recenzija puiki 😉 lenkiu galvą prieš šią mamytę, auginančią puikius vaikučius 😉

Krisliukas Krisliukas 15. May 2011, 15:20

na, mergaitės, neturėjau problemų dėl valgymo nei su vienu vaiku, tikiuosi ir su trečiu nebus 😀 niekada neverčiu valgyt, jei nepavalgo, būna palikta lėkštutė, kai nori, prisėda ir suvalgo ko nebaigė..
berods Tavo vaiko žurnale skaičiau apie tą problemą..tiksliai nepaaiškinsiu kas ir kaip, reiktų dar kartą pasiskaityt..bet vaiko nevalgumas - yra tėvų problema, o ne vaiko..

15. May 2011, 14:21

Labai šauni recenzija 😀 👍 🌷 🌷 🌷

15. May 2011, 10:18

pas mus garazai ir lektuvai kartais taip pat pasitaiko😃 dar masinyte i garaza varom 😀

blogietee blogietee 15. May 2011, 09:53

Oi geras, pasirodo ne viena aš žaidžiu su garažu ir lėktuvais 😉 nedažnai taip būna, bet kartais tenka 😉