Vilniuje duris atvėrė nauja vaikiškų prekių parduotuvė

Vilniuje duris atvėrė nauja vaikiškų prekių parduotuvė

29. Aug 2013, 10:46 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Jei savo vaikučiui ieškote ypatingų, unikalių ir kokybiškų drabužėlių, vežimėlių, automobilio saugos kėdučių, vaiko kambario detalių ar žaislų, užsukite į „MiniMood“ parduotuvę, ką tik atvėrusią duris prekybos centre „Panorama“ Vilniuje.

„Kiekvieno vaiko kelionė unikali ir ypatinga, o mūsų tikslas jo pasaulį užpildyti  gražiausiomis spalvomis, kokybiškomis, saugiomis ir stilingomis detalėmis.Tuo pačiu suteikiame tėveliams laisvę kurti išskirtinę savo vaiko aplinką ir būti šio magiško laikotarpio dalimi“, - sako „MiniMood“ parduotuvės šeimininkai.

Čia siūlomi aukščiausiai vertinami gamintojai, kuriais pasitiki šeimos visame pasaulyje: MAMAS&PAPAS, LEGO® wear, CYBEX, MUTSY, TEUTONIA, BabyJogger ir daugelį kitų. Čia rasite drabužėlių vaikams nuo gimimo iki 12 metų, vežimėlių, automobilio saugos kėdučių, baldų, vaiko kambario detalių, žaislų...

Tris atidarymo dienas Jūsų laukia trys patrauklios nuolaidos:

-20% - LEGO drabužiams

-15% - CYBEX automobilio saugos kėdutėms

-10% - MAMAS&PAPAS drabužėliams

-20%- Minymo drabužėliams

Be to, visi  nauji pirkėjai galės įsigyti specialią Kliento kortelę nemokamai! (Nuolaidos/pasiūlymai galios 08.30-09.01 dienomis)

29. Aug 2013, 17:57 pypse

As turejau savo suneliui pinta lopsi labai gerai labai praktiskas dalykas nereik sedeti prie lovytes miegame jis visad pas mane svetainei buvo

pypse pypse 29. Aug 2013, 14:42

pamačiau tą pintą lopšelį ir sugalvojau pirmą Pilvotišką užgaidą. noriu pinto lopšiuko leliukui😀