VIDEO: Sidabringas vanduo - kas tai?

25. Oct 2014, 09:46 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Sidabringas vanduo - ar teko apie tokį girdėti? Kalbame ne apie pasakas mažiesiems, o apie profilaktinę ar net gydomąją priemonę, skirtą apsisaugoti nuo ligų.

Kaip teigia dviejų mažylių mama Sandra, jau ne vienerius metus jo pagalba sauganti savo visą šeimą nuo šaltojo sezono nemalonumų.

Šaltąjį metų sezoną mes, tėvai, neretai vadiname ligų sezonu. Tad jam prasidėjus ieškome įvairių profilaktinių ir gydymo priemonių, kurios mums ir mūsų mažiesiems padėtų išgyventi kuo mažiau sergant ir kuo daugiau mėgautis jo teikiamais malonumais. Tokiais kaip braidymas po balas ar spalvingų lapų rinkimas.

Stiprų pagalbininką šiame nelengvame darbe pasakoja atradusi Sandra, Justės ir Ievos mama. Ir nepatikėsite, jos receptas neįtikėtinai paprastas – tai vandens gėrimas.

Kiekvieną dieną vandenį ši šeimynėlė geria ne paprastą, o per kelias akimirkas paruošiamą prietaiso pagalba. 

Iš pradžių baiminusis, jog tai bus tik dar vienas bereikalingas prietaisas namuose, šiandien mama sako, jog be jo neišsiverčia nė dienos, mat jis šarminį vandenį naudoja visam maisto paruošimui bei tiesiog kaip geriamą vandenį, rūgštinį vandenį – visur, kur reikalinga dezinfekcija, pavyzdžiui vaisių, daržovių plovimui, veido priežiūrai ar net pašutusiam užpakaliukui plauti. O sidabrinį – dažniausiai tuomet, kai užpuola ligos arba saugantis nuo jų.

Specialiu "BURBULIUKAS" (www.burbuliukas.lt) vandens jonizatoriumi pagaminamas trijų rūšių vanduo: jonizuotas šarminis, jonizuotas rūgštinis, sidabringas vanduo, kurių kiekvienas turi žmogaus organizmui naudingų savybių.

20141024142643-87638.jpg

20141024142801-31741.jpg

Plačiau - video siužete