VIDEO: Gražiausios Mamyčių klubo GIMTADIENIO ir Šeimos šventės akimirkos

25. Nov 2019, 07:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

#10metųKARTU Džiaugiamės, kad tiek laiko esate su Mamyčių klubu! Jubiliejinis tortadienis ir Šeimos šventė su Indre Kavaliauskaite-Morkuniene Vilniaus rotušė atšvęsta be galo linksmai, triukšmingai, su dovanomis ir staigmenomis!

Kol vaikai linksminosi prie scenos, kur dainos  ir šokiai netilo visa dieną, tėveliai žinių galėjo pasisemti erdvėje, kur žiniomis dalijosi įvairūs lektoriai: ir apie aromaterapiją, ir apie naujausias maitinimo kėdučių tendencijas, ir apie tai, kaip į aktyvų gyvenimo būdą įtraukti ne tik vaikus, bet ir tėčius. 

Kol ant scenos vyko koncertas, šalia vaikai mėgavosi įvairiomis veiklomis: berniukus žavėjo gigantiško dydžio robotai ir galimybė pasijusti tikrais statybininkais. Ramesnių veilklų mėgėjai galėjo piešti, žaisti kinetiniu smėliu, dalyvauti įvairiuose konkursuose, fotografuotis su mėgiamais personažais ar gražintis mergaitėms skirtoje zonoje.

AČIŪ visiems šventės RĖMĖJAMS ir DRAUGAMS: APTACLUBMilupa LietuvaMöller’s žuvų taukaiaromamaMAGGI
UADBB "MTI brokeris"BabyCity/ToyCityAtrakcionaiJordan LietuvaBabyNordFlokatiClementoniCrocsLinksmas lagaminas Vaikų ŠventėsPARTY INBOXUAB "Ponas Balionas"MAŽASIS GENIJUSSun365 Juice & SmoothiesHotwheelsDinozaurų parkas Dino.lt RadailiaiUNOParks.ltPlaymobilPergalėPalangos vasaros parkas, Mokslinis šou atradėjas

Už nuotraukas dėkojame Darius Kučys Photography