Vasaros kruizai su 64% nuolaida

Vasaros kruizai su 64% nuolaida

05. Jun 2017, 22:30 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Prasidėjo kalendorinė vasara ir atėjo metas vykti į vasaros kelionę su vaikais. Kelionė jūra į Stokholmą yra puikus pasirinkimas mini atostogoms bei draugiškas sprendimas norintiems   keliauti su šeima bei skirtingo amžiaus vaikais.

Planuokite kelionę jūra dabar, keliaukite Birželį ir Liepą, nes dabar tai labiausiai apsimoka. Akcija galioja iki 2017.06.07. Tai didžiulis Tallink vasaros kruizų išpardavimas, nuolaidos net iki 64%. Kruizinės kelionės kaina laivais Isabelle ir Romantika 1-4 asmenims B klasės kajutėje nuo 68eur, A klasės kajutėje nuo 78eur. Keliaujant keturiese vienoje kajutėje, kaina žmogui nuo 17eur. Vykti į kelionę galite nuo 2017.06.06. iki 2017.07.31. 

Keliaujantiems ne pirmą kartą turime pasiūlyti daugybę naujienų ne tik laive, bet ir Stokholme, kurias tikrai verta aplankyti. Nauji produktai yra verti dėmesio. Keliaujančius pirmą kartą norime informuoti, jog ši kelionė bus lengva, patogi bei labai smagi. 

Kruizas jūra trunka 3 dienas arba 42.5 valandos. Pirmą dieną registracija į laivą vyksta iki 17:00 valandos, kuris išvyksta iš Rygos uosto. Kruizas atvyksta į Švediją kitos dienos rytą. Stokholme turite 6 valandas, po kurių turite grįžti į laivą. Trečios dienos rytą, 11 valandą keltas parplaukia į Rygos uostą. 

Laivai yra puikiai pritaikyti keliauti su vaikais ir kūdikiais. Su vaikišku vežimėliu gali lengvai patekti į bet kurią laivo vietą. Koridoriai yra pakankamai platūs, taip pat galite naudotis liftu, norėdami patekti į kitą denį. Keliaujantiems laivu nėra jokių apribojimų dėl bagažo kiekio ar dydžio, todėl galite pasiimti visus reikiamus daiktus kartu su savimi. Taip pat kelionės metu galime pasiūlyti specialių priedų keliaujantiems su vaikais. Pavyzdžiui lovytė vaikui, puoduką, taip pat apsaugą lovoje saugiam ir saldžiam kūdikio miegui užtikrinti. 

Vaikams keliauti laivu tikrai patiks, nes laive yra didžiulis vaikų žaidimų kambarys su skirtingomis žaidimų galimybėmis. Viena iš mėgstamiausių vaikų vietų – kamuoliukų kambarys su čiuožykla. Taip pat laive yra auklės, kurios kiekvieną vakarą gali išpiešti vaikų veidus, organizuoti žaidimus, renginius vaikams. Ši kelionė bus įsimintina ne tik jums, bet ir jūsų vaikams. Laive taip pat galite sutikti vaikų ypač mėgstamą personažą šuniuką Lottę. Laive Romantika neseniai atidarytas vaikų žaidimų kambarys – Lotteland, kurį mažieji turi būtinai aplankyti. Vaikams saugiai mėgaujantis žaidimais jų tėveliai gali atsipalaiduoti, pailsėti kavinėse bei restoranuose. 

Taip pat, laive yra parduotuvių, kuriose galite įsigyti saldainių, žaislų, drabužių ir netgi sauskelnių. 

Po apsipirkinėjimų ir žaidimų, metas palepinti save. Pavyzdžiui apsilankyti švediško stalo restorane, kur kiekvienas ras savo mėgstamų patiekalų. Pati geriausia naujiena, jog vaikai iki 5 metų gali valgyti nemokamai. 

Karališkajame Stokholme yra daugybė skirtingų veiklų ir pramogų šeimai. Šeimos su vaikais dažnai renkasi Vasa muziejų, tai pat literatūrinių herojų iš pasakos karalystę Astrid Lindgren Junibacken, pramogų parką Grona Lund, arba etnografinį muziejų po atviru dangumi Skansen. Technologijų muziejus bei karališkoji pilis. Stokhome yra 14 muziejų, į kai kuriuos iš jų įėjimas nemokamas. Taip pat vienas suaugęs, kuris keliauja su kūdikiu bei vežimėliu viešuoju transportu Stokholme gali naudotis nemokamai. 

Kelionė jūra į Stokholmą gali būti geriausias vasaros įvykis jūsų šeimai. Galbūt, netgi nauja šeimos tradicija.

Taip pat norime jus informuoti, kad nuo šiol visas naujienas galite sekti mūsų Facebook paskyroje: Tallink Lietuva.

floryte floryte 06. Jun 2017, 23:20

Išties nebrangu, patogu ir smagu. Neseniai su darbo kolektyvu išbandyta. Žaidimų kambarys Romantikoje man nepasirodė didelis...Rekomenduočiau vykti su kiek didesniais vaikais - nuo kokių šešerių metų amžiaus. Patogu ir su kūdikiais, tačiau veiklos ir smagumo daugiau paūgėjusiems.