VALENTINO DIENOS konkursas - Ieškok širdelių!

VALENTINO DIENOS konkursas - Ieškok širdelių!

15. Feb 2015, 00:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Artėja pati meiliausia metų savaitė, kai visi tik ir kalba apie meilę, piešia širdeles ir ieško dovanėlių savo mylimukams. "Mamyčių klube" irgi padvelkė meilė, todėl kviečiame sudalyvauti smagiame konkurse!

Pagrindinis prizas - Lipdukai.eu (www.lipdukai.eu) sienų lipdukas "Nuotraukų rėmeliai"!

20150205232648-32705.jpg

Prie įvairiausių paviršių prilimpantys rėmeliai - pats geriausias būdas įamžinti mylimiausius žmones. Visa šeima kartu išrinkite nuotraukas ar vaikų piešinius ir įrėminkite į šiuos lipdukus-rėmelius. O aplink juos sieną papuoškite smagiais ir labai labai meiliais katinėliais. Rėmelius galite klijuoti asimetriškai - taip sienos papuošimas atrodys žaismingesnis. Šiuos rėmelius galėsite panaudoti ne vieną kartą - lipdukai lengvai nusiima ir prisilipina kažkur kitur!

Konkurso užduotis:

-- Nuo vasario 9 iki 15 dienos (imtinai) www.mamyciuklubas.lt straipsniuose (ne komentaruose) ieškokite paslėptų štai tokių širdelių 20150204092152-12437.jpg Jų suslėpsime 15!

-- Surinkite bent 10 straipsnių nuorodas, kur matėte širdelę!

-- Atsiųskite nuorodų sąrašą: redakcija@mamyciuklubas.lt

Vasario 16 dieną loterijos būdu skelbsime laimėtoją, kuri savo sienas papuoš Lipdukai.eu sienų lipduku!

Sėkmės!

UŽtenka tik straipsnių nuorodų 😀 DĖMESIO!!! Tik nesiųskite dabar nuorodų po vieną, o visas kartu sekmadienį, kai visas visas surinksite - 15 arba bent 10: redakcija@mamyciuklubas.lt Temoje įrašykite VALENTINO KONKURSUI

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 09. Feb 2015, 11:22

Ieškokime ieškokime širdelių nuo ryto iki pat vakaro - visą šią savaitę 😀 O suradę iškart išsisaugokite nuorodą tam, kad būtų patogiau konkursui pasibaigus jas visas atsiųsti mums į redakcijos e-paštą!

motinysteveza motinysteveza 09. Feb 2015, 09:31

waw... kokie grožiai... kažkada ieškojau sienų lipdukų, buvo toks menkas pasirinkimas su vinipuchais, makvynais ir pan. (nors radau gražių, bet ne tokių kokių čia pamačiau)...
dabar kaip tik atnaujinam mergaičių kambarius, kai jau bus baldai ir beliks akcentai, žinau kur ieškosiu sienų lipdukų..