Užkrečianti naujovė: atvirlaiškių siuntimas iš telefono

Užkrečianti naujovė: atvirlaiškių siuntimas iš telefono

09. Apr 2015, 09:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Tūkstantis išsiųstų atvirukų per dieną - tokia statistika dalinasi personalizuotų produktų gamintojas ZOOMBOOK, paneigdamas gandus, kad atvirlaiškiai nebemadingi ir nereikalingi. Nauja, vos kovo mėnesį pasirodžiusi mobilioji programėlė „ZOOMBOOK Postcards“ į pašto dėžutes grąžina tikrus, asmeniškus atvirlaiškius.

Programėlė leidžia vartotojui iš savo telefone ar socialiniuose tinkluose esančių nuotraukų susikurti tikrą atvirlaiškį ir išsiųsti jį vos keliais spustelėjimais. Nesvarbu, ar esate jaukiai įsitaisę namuose, mėgaujatės pažintine kelione ar tiesiog gurkšnojate kavą pertraukėlės metu, sukurti originalų atviruką gali kiekvienas. Ne paslaptis, jog dalintis gražiomis akimirkomis mėgsta daugelis, o nuoširdžiam linkėjimui tikrai nebūtina laukti ypatingos progos.

20150409131038-36569.jpg

Pirmieji programėlę išbandžiusieji džiaugiasi ir tuo, jog, norint išsiųsti atvirlaiškį, nebereikia gaišti laiko ieškant pašto. Telefone sukurtas atvirukas atspausdinamas ir išsiunčiamas vos per 24 valandas. „Nukeliavęs daugybę kilometrų, toks atvirukas atneša ne tik originalų linkėjimą, bet ir jaukumo jausmą, kurio niekada nepatirsite siųsdami nuotraukas el. paštu,“ - pastebi ZOOMBOOK projekto vadovė G. Mieliauskaitė.

20150409131147-48848.jpg

Atvirlaiškių programėlės kūrėjai neslepia, kad viena iš esminių „ZOOMBOOK Postcards“ idėjų buvo pakeisti senamadiškus, nuobodžius ir pigiai atrodančius atvirukus, iš kurių vis dar tenka rinktis prieš šventes ar keliaujant. Laimei, visa tai jau praeityje. Nuo šiol jūsų pačių nufotografuoti kerintys gamtos peizažai ar draugų asmenukė taps vienetiniu atviruku, kurį galėsite išsiųsti iš bet kurio pasaulio kampelio.

Norintys nustebinti artimuosius unikaliu sveikinimu, atvirukus gali kurti tiek mobiliojoje programėlėje, tiek internete: www.zoombook.lt/atvirukai/ 

20150409131207-80556.jpg