Šį sekmadienį laidoje: smagūs eksperimentai namie, pratimai vaiko nugarai stiprinti, ką dėti į gimdymo krepšį

Šį sekmadienį laidoje: smagūs eksperimentai namie, pratimai vaiko nugarai stiprinti, ką dėti į gimdymo krepšį

12. May 2017, 11:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Nors savaitgalį atšilę orai (bent taip sinoptikai prognozuoja) gins jus kuo skubiau į lauką, tačiau labai tikimės, kad nepraleisite tradicinės, smagios sekmadieninės "Mamyčių klubo" laidos 8.30.

O joje matysite:

Laidą pradėsime smagiais eksperimentais namuose. Juk kartais imame ir pritrūkstame idėjų, ką įdomaus galėtume veikti su vaikais namuose. Pabandykite paeksperimentuoti kartu su vaikučiu namuose. Tinklaraštininkė Goda su savo dukrytėmis taps tikrų tikriausiomis mokslininkėmis su akiniais ir baltais chalatais :) Chemijos mokslų daktarė, „Mėgintuvėlis“ įkūrėja Renata Česūnienė pamokins įvairių įdomių cheminių gudrybių, kuriuos gali saugiai namie atlikti net patys vaikai.

Vaiko sveikata - visų svarbiausia, tad labai svarbu nepavėluoti pastebėti vienas ar kitas sveikatos problemas dar ankstyvoje vaikystėje, nes jam paaugus ištaisyti jas gerokai sunkiau. Šįkart kalbėsime apie vaiko suburą - kaip pastebėti, kad kažjas negerai, kada pirmą kartą apsilankyti pas gydytoją, kokius pratimus atikti nugaros stiprinimui? Apie tai kalbėsime su kineziterapeute, „TuDu“ kineziterapijos studijos įkūrėja Liana Stričkiene.

Na o pabaigoje pakalbėsime, kaip suruošti gimdymo krepšį. Juk labai dažnai būsimos mamos per daug visko pasiima į gimdymo namus, kad tik ko nepritrūktų...O ką į gimdymo krepšį susidėjo Mamyčių klubo super mažylio mama Goda? 

Iki susimatymo sekmadienį 8.30 per TV3!