ŠĮ SEKMADIENĮ laidoje: sveikinsime mamas, gaminsime lūpdažį namuose, pasinersime į grupės "Du Donatai" nario Karolio šeimyniškas svajas

02. May 2019, 19:39 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Šį sekmadienį daugelis pasaulio mamų (nors tai tarptautinė šventė, įvairiose šalyse ji švenčiama skirtingu metu) bus pasveikintos ypatingai, tačiau visų svarbiausia ir ypatingiausia yra kiekvieno mūsų mama. O ir mes pačios esame mamos savo stebuklams :) Tad švęskime MOTINOS DIENĄ kartu su Mamyčių klubu!

Vaikų apkabinimai, šypsenos, meilūs žodžiai, jų pirmų kartų prisiminimai, anot mamų, atperka visas nevilties akimirkas, bemiegių naktų kančias, gimdymo ir maitinimo skausmus bei kitas sunkias motinystės kasdienybės akimirkas. O dar smagiau, kai tuo džiaugsmu galima dalytis su kitomis mamomis.

Ne tik kartu švęsime Mamos dieną, bet ir dalinsimės mergaitiškais džiaugsmais - išmoksime, kaip pasigaminti namuose ltikrų tikriausią lūpdažį.

O kaip Mamos dieną švenčia dainininkas, grupės "Du Donatai” narys Karolis Akulavičius? Jis yra paruošęs ypatingą staigmeną savo žmonai - pustrečių metų sūnelio Rojaus ir vos trijų mėnesių dukrelės Karlotės mamai Ingridai.

Būkime kartu šį šventišką sekmadienį - 8.30 per žiūrimiausią TV3 televizija!
20190130111700-42483.jpg