TV anonsas 09 20: Kas įdomaus laukia šį šeštadienį Mamyčių klubo laidoje?

19. Sep 2014, 13:15 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Šį saulėtą rugsėjį smagu pristatyti dar vieną šeštadieninę Mamyčių klubo laidą, kuri prie TV ekranų sutraukia vis daugiau jaunų šeimų.

Ką rytoj jums parodysime MK laidoje 9.30 per TV3:

Laidą pradėsime nuo mūsų jau pasiilgtos rubrikos "Šeimadienis". Joje svečiuojasi žinoma drabužių dizainerė, "Modi du" įkūrėja Diana Vapsvienė su šeima. Ką įdomaus veiksime? Ogi važinėsimės... paspirtukais ir kalbėsime kalbėsime :)

Šios dizainerės turbūt jauniems tėveliams pristatyti nereikia, ypač tiems, kurie savo mažuosius stileivas mėgsta puošti pagal naujausias mados tendencijas. Ši šeimyna gatvėje išsiskiria ne tik Dianos sukurtais rūbais, bet ir savo paspirtukais. Tai bendras šeimos pomėgis. Ką dar įdomaus šeimyna veikia laisvalaikiu? Kaip mamai versle padeda dukrytė Gustė? O koks gi tėčio vaidmuo? Apie visa tai - jau netrukus.

Antroji laidos tema - ar reikia girti mažylius? Vaikų ugdymo specialistai sako, jog pagyros padeda skatinti vaikų elgesį tokį, kokio mes iš jų tikimės. Bet svarbu ir tai, kaip mes giriame savo mažuosius. Kaip teisingai apiberti pagyromis mažylį? Kaip elgtis, kad pagyromis "nesugadintume" vaiko? Ir dar svarbu - kaip dažnai turėtume pagirti savo besistengiantį mažiuką?

Trečiajame reportaže pakalbėsime ir išvysime gimties stebuklą - DVIGUBĄ! Sužinojus, kad gims dvynukai, būsimą mamą ir tėtį pripildo ne tik džiaugmas, bet kartu ir nerimas, kaip seksis su viskuo susitvarkyti, tiesa. Šeimynai, kurią pamatysite laidoje, tai jau trečiasis laukimas. Iš kitų ji išsiskyrė tuo, jog didžiąją laiko dalį vis tik reikėjo leisti lovos režimu. Tad neužbėgant už akių, visas įdomybes apie dvynukų gimimą netrukus išvysite jau rytoj.

Susitikime šį šeštadienį MK laidoje, 9.30 per TV3!