Tūkstančių žvakelių takas Kaune

Tūkstančių žvakelių takas Kaune

31. Oct 2011, 07:00

Lapkričio 1-ąją dieną Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto studentų atstovybė organizuoja akciją „Sielų upė“.

 

Net penkių tūkstančių žvakelių nušviestas takas tęsis nuo Kauno Šv. Apaštalų Petro ir Povilo arkikatedros bazilikos iki Kauno Šv. arkangelo Mykolo bažnyčios (Soboro).

 

Šiemet toks takas sušvis jau dešimtą kartą. Studentų sugalvota iniciatyva tapo pripažinta Kauno miesto kultūros dalimi, be kurios neįsivaizduojamos nė vienos Vėlinės.

 

 VU KHF Studentų atstovybės nariai planuoja įžiebti daugiau kaip 5 tūkstančius žvakelių, tačiau kviečia prisijungti visus norinčius praeivius ir uždegti savo šeimos žvakelę.

 

Visi, nors kartą pabuvoję šioje žvakių upėje, pripažįsta, kad tai ilgam įsimenantis reginys, kai nušvinta ne tik akys, bet ir siela.

 

Uždegti savąją liepsnelę ar tiesiog pasivaikščioti „Sielų upe“ ir pabūti kartu visi norintys kviečiami antradienį, 17-22 valandomis.

 


Jei ir jūs su šeima būsite šiame renginyje, nepamirškite fotoaparato, būtų labai gražu pamatyti tūkstančių žvakelių atspindžius ir "Mamyčių klube".