Top 10 geidžiamiausių Kalėdinių dovanų vaikams 2018 metais

Top 10 geidžiamiausių Kalėdinių dovanų vaikams 2018 metais

22. Nov 2018, 16:05 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Ne paslaptis, jog šventinių dovanų visuomet labiausiai laukia mūsų mažieji, todėl ieškodami jiems dovanėlių, visuomet stengiamės ypatingai. Bene geriausias pasirinkimas šiuo atveju yra žaislai, kurių vaikučiams niekuomet nebūna per daug. Tačiau jei norisi, kad dovana pralenktų jų lūkesčius, vertėtų rinktis populiariausius šio laikotarpio žaislus kalėdoms ─ taip tikrai jų nenuvilsite! Kurie iš jų šiuo metu yra geidžiamiausi?

1. Interaktyvūs kiaušiniai Hatchimals. Mažyliams paglosčius ir patrynus kiaušinį, iš jo išsiris žavus dėmesio reikalaujantis pingvinukas ar drakoniukas, kuris iš karto taps dar vienu šeimos nariu. Kartu su juo bus galima mokytis naujų dalykų, o ir pats žaislinis gyvūnėlis parodys savo emocijas. Toks žaislas sužavės mergaites, tačiau taip pat patiks ir apie augintinį svajojantiems berniukams!

2. Nerf šautuvai. Kiekvienas berniukas svajoja tapti veiksmo filmo herojumi ─ padovanokite jiems tokią galimybę! Šie ginklai leidžia šaudyti iš pakankamai tolimų atstumų ir atrodo tarsi tikri, tad dar lengviau galima įsijausti į jaudinantį žaidimą, į kurį mielai įsitraukia ne tik mažyliai, bet ir nuotykių pasiilgę tėvai.

3. LEGO HARRY POTTER. Pristatinėti Hario Poterio nebereikia, tačiau dar ne visi žino, jog jau daugybę metų populiarumo neprarandančio personažo nuotykiai dabar persikėlė į LEGO žaislų pasaulį. Jei mažylis susižavėjęs šiuo jaunuoju burtininku, Kalėdų proga padovanokite jam šiek tiek magijos!  

4. Interaktyvūs Fingerlings žaisliukai, užsikabinantys ant piršto. Neapsigaukite ─ šie žavūs gyvūnėliai ne tik gali užsikabinti ant bet kokio paviršiaus, bet ir supranta judesius, balsus bei patys skleidžia įvairūs garsus. Beždžionėlės, pandos, o gal dinozaurai ─ bet kuris iš šių žaisliukų savo mielumu suvirpins bet kurio mažylio širdį!

5. Star Wars figūrėlės. Jei Jūsų vaikutis susižavėjęs šiuo filmu, geresnės dovanos jam nerasite ─ kuo daugiau skirtingų figūrėlių jis turės, tuo lengviau namuose pavyks atkurti šį magišką pasaulį. Daugiau vaikiškų dovanų idėjų rasite Kaledos.lt puslapyje.

6. Interaktyvūs žaislai Pomsies. Jei mergaitė svajoja apie katytę, padovanokite jai tokią alternatyvą. Šie minkšti ir pūkuoti žaisliukai pareikalaus nemažai dėmesio, reaguos į mažylės veiksmus ir visuomet galės keliauti drauge ─ tokia kalėdinė dovana skamba tarsi svajonė!  

7. Hot Wheels triukų trasa. Žaisti su automobilių modeliukais smagu, tačiau dar smagiau, jei galima išbandyti kvapą gniaužiančius triukus! Būtent tai gali pasiūlyti Hot Wheels transporteris su įspūdinga kilpa, kurią norėtų išbandyti kiekvienas mažylis.

8. LOL lėlytės siurprizai. Iš pažiūros paprastas kamuoliukas slepia daugybę siurprizų: jame mergaitės ras ne tik lėlytę, bet ir jos priežiūrai skirtus reikmenis bei aksesuarus. Šios lėlės jau spėjo užkariauti daugelio mažylių širdis, todėl tikėtina, jog ir Jūsiškė nebus išimtis.

9. Plastilino rinkinys su virtuvėle PLAY-DOH. Pastebėjote, jog mažyliai jau dabar noriai prisideda prie maisto gamybos? Padėkite atsiskleisti šiam talentui, pasitelkdami plastiliną: paruošę įspūdingus patiekalus, vaikučiai čia pat galės juos „iškepti“ orkaitėje, todėl žaidimas bus dar tikroviškesnis.

10. Radijo bangomis valdomas Žaibo Makvyno automobilis. Dvi didžiausios berniukų aistros vienoje vietoje ─ vargu, ar būtų įmanoma sugalvoti dar geresnę kalėdinę dovaną berniukams, susižavėjusiems šiuo personažu ir kvapą gniaužiančiomis lenktynėmis!

Vaikams patinkančių žaislų sąrašas pakankamai ilgas, todėl neteks ilgai ieškoti kalėdinės dovanos. Apsispręsti bus dar lengviau, jei žinosite, kokie jų mėgstamiausi personažai ─ jais papuošti žaisliukai bus laukiami labiausiai, tai bus puiki kalėdinė dovana vaikams!