Tiesioginis eteris - tikras išbandymas laidų vedėjoms!

Tiesioginis eteris - tikras išbandymas laidų vedėjoms!

24. Sep 2012, 07:30 ausryte12 ausryte12

Laidelę su sūnumi žiūrėjome internetu. Dominykas, matydamas filmavime dalyvavusius vaikučius, vis kartojo "lialia lialia".

 

Mano nuomone, visos praėjusio šeštadienio laidelėje rodytos temos buvo įdomios ir aktualios.

 

I tema 

 

Pirmosios temelės pliusai. Smagu tai, kad dar nebuvo rodoma, kaip gaminamos dovanos iš sauskelnių. O būtent šios dovanos pastaruoju metu yra labai populiarios. Taip pat manau, kad daugelis mamų, matydamos šią laidelę čia ir dabar, galėjo pasimokyti šio "meno".

 

Labai knietėjo pamatyti pirmąją temą, nes kaip tik praėjusią savaitę viena mano kolegė paklausė, ką galima dovanoti naujagimiams - trynukams palankynų proga. Aš nedvejojusi jai pasakiau, kad sauskelnių tortą. Kaip ir pristatoma tėmelėje, dovanos iš sauskelnių yra labai praktiškos, o ypatingai auginant trynukus! Mano kolegei tokia mano pasiūlyta dovana buvo įdomi, negirdėta ir labai patiko. Aš jai nurodžiau, kur tokių dovanų galima užsisakyti. Todėl man pačiai knietėjo sužinoti, o kaip gi gaminamas sauskelnių vežimėlis, nes tortą esu dariusi pati. 

 

Pirmosios temelės trūkumai. Sakyčiau, man truputėlį buvo per didelė įžanga į šią temelę (kuomet buvo apklausiamos mamytės dėl dovanų gavimo). Norėjosi daugiau pamatyti, kaip daromos tokios dovanos ir daugiau jų pavyzdžių. 

 

II tema. Antroji temelė - apie tiesioginį Mamyčių klubo laidelės eterį. Pati kaip tik žiūrėjau šią laidelę ir tikrai likau sužavėta.

 

Antrosios temelės pliusai. Labai džiugu, kad tiesioginę laidelę galime matyti jau ir Lietuvoje. Įdomu buvo pamatyti Latvijos mamyčių klubo laidelės vedėjos pasisakymą. Manau, kad tiesioginis eteris - tai tikras išbandymas laidų vedėjoms!

 

Labai tikslinga, kad tiesioginio eterio metu gvildenama viena tema, o ne kelios temos. Labai įdomu ir naudinga tai, kad jo metu mamos gali užduoti savo klausimus specialistui! Į kuriuos, be abejo, jos sulaukia ir atsakymo. Šią naujovę Mamyčių klube vertinu tik teigiamai!

 

III tema. Trečioji temelė - apie bulvių patiekalą.

 

Trečiosios temelės pliusai. Naudinga šioje temelėje buvo tai, kad buvo kalbama su specialistu, kuris įvardino, kuo naudingos yra bulvės. Taip pat labai patiko, kad gaminamas patiekalas iš kasdieninių produktų, nereikalaujantis daug specialių gebėjimų virtuvėje. Smagu tai, kad gaminusi mamytė pasitelkia į pagalbą ir savo dukrytę.

 

Žiūrint reportažą išryškėja malonus mamos bendravimas su dukra. Dukros ir mamos santykiai tikrai yra geri. Mano nuomone, kuo daugiau mamos leis savo vaikučiams įsijungti į bendras namų ruošos veiklas, maisto gaminimą, tuo greičiau vaikai įgis pagalbos, bendradarbiavimo, tarpusavio supratimo įgūdžių.

 

Na ir, žinoma, reportaže rodytos mamos ir dukrytės darbo rezultatas atrodo tikrai gardžiai! Manau tikrai išbandysime ir mes. Minusų šiame reportaže taip pat neįžvelgiau.

 

Visą laidelę vertinčiau 9 balais.

 

Parašyk atsiliepimą apie „Mamyčių klubo“ TV laidą ir laimėk dovanų