Su naujuoju TV sezonu! Pasitikite šventinę Mamyčių klubo laidą šį šeštadienį - rugsėjo 7 d. 9.30 per TV3!

06. Sep 2013, 15:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Sveiki sugrįžę namo! Nesimatėme su jumis gerus du mėnesius, ar ne. Labai pasiilgome ir pasiruošę dalintis naujienomis atsinaujinusioje ir šventinėje pirmoje šį sezoną TV laidoje „Mamyčių klubas“.

Visų pamėgta laidelė jau pradeda penktąjį sezoną, tad mūsų nuotaikos išties pakilios.

Pirmoje laidoje šį sezoną kalbėsime apie ketverius prabėgusius metus. Tai daug ar mažai? Vaikui – daug, per juos jis išmoksta daug svarbių gyvenimiškų pamokų. Mamyčių klubui – taip pat daug. Ir įdomiausia tai, jog nėra metų, kurie atrodytų panašūs i kitus. Tad ir pasidalinsime prisiminimais, ką nuveikėme įdomaus per tuos metus Mamyčių klube.

Mamyčių klubo pirmieji žingsneliai buvo žengiami kartu su Super Mažyle. Gražuole Gaile, prisimenate?

20130906075238-61002.jpg

Kai „Mamyčių klubui“ sukako dveji, su drąsiomis mamomis kartu mes pasakėme garsų „Ne“ viršsvoriui, užsilikusiam po gimdymo.

Trejų sulaukęs Mamyčių klubas kaip ir trimetis mažylis norėjo draugauti ir bendradarbiauti gražių tikslų vardan – taip atsirado akcija “Mylinčiais delnais.”

Sulaukus ketverių Mamyčių klubas priėmė iššūkį – pirmąjį tiesioginį eterį.

Besidžiaugdamos nauju jubiliejiniu penktuoju sezonu, sugalvojome, jog tai būtina atšvęsti. Ir, žinoma, pasipuošti. Ta proga kūrėme ypatingą aksesuarą – nuostabias trikotažines kepurėles, tinkančias tiek mamytei, tėveliui, tiek vaikučiams.

20130906075323-20048.jpg

Laidoje sužinosite, kaip jas pačioms pasisiūdinti.

Na o laidelės pabaigoje…Kaip manote, kas bus laidos pabaigoje? O kas yra svarbiausias šventės akcentas? Žinoma, tortas, kurio smaližiavimą lydi sveikinimai ir linkėjimai. Užpūsdamos penkias žvakutes sau linkėjome, kad naujasis sezonas būtų skanus kaip nerealus gimtadienio tortas.

20130906075351-64153.jpg

Na o pačioje pačioje laidos pabaigoje Jūsų laukia STAIGMENA! Smalsu? Kantrybės - netrukus sužinosite!

Žiūrėkite Mamyčių klubo laidą rugsėjo 7 d., šeštadienį, 9.30 per TV3!

pypse pypse 06. Sep 2013, 12:49

oho, tikrai fainas pristatymas😀
aš neatsimenu mylinčių delnų akcijos;/