Su naujuoju „OFFICE“ galite sutaupyti po valandą laiko kasdien

16. Apr 2013, 13:00

 

Ko gero, visos pažįstate darbinį kompiuterio arkliuką „Microsoft Office“ su nepakeičiamomis „Word“, „Excel“, „PowerPoint“ ir „Outlook“ ir kitomis programomis. Norim pranešti, kad nuo šiol „Office“ turi ir „jaunąjį brolį“ „Office 365 Home Premium“ – paslaugą, kurią galima užsiprenumeruoti.

 

Tai reiškia, kad viskas, ką kuriate su naujuoju „Office“, bus saugoma debesyje, todėl skaityti ar redaguoti dokumentus galėsite praktiškai visur su bet kokiu įrenginiu, kuriame yra interneto ryšys. Be to, nereikės rūpintis, kad „Office“ versija paseno, nes atnaujinimus prenumeratos metu gausite automatiškai ir nemokamai.

 

Naujajame „Office“ „viskas įskaičiuota“

 

Visi, užsisakę „Office 365 Home Premium”, gauna visas biuro programas, kurių tik gali prireikti. Tradicinį trejetuką „Word“, „Excel“ ir „Powerpoint“ bei užrašinę „OneNote“, el. pašto programą „Outlook“, publikavimo pagalbininką „Publisher“ ir duomenų bazių guru - „Access“.

 

Geriausia yra tai, kad šiomis programomis galite naudotis penkiuose „Windows“, „Windows Phone“ ar „Mac“ įrenginiuose bei prisijungti prie savo „Office“ dokumentų bet kuriame kompiuteryje su interneto ryšiu.

 

Savo dokumentams, vaizdo įrašams, nuotraukoms ir kitiems duomenims su metine „Office 365 Home Premium” prenumerata gausite net 27 gigabaitus vietos „SkyDrive“ debesijos talpykloje.

 

Tiek vietos užteks visai enciklopedijai dokumentų, tūkstančiams nuotraukų ir net keletui aukšto raiškos filmų. Į metinę „Office 365 Home Premium” prenumeratą taip pat įskaičiuota viena nemokama „Skype“ pokalbių valanda per mėnesį, kurią galėsite išnaudoti skambindamos giminaičiams ar draugams į mobiliuosius ar stacionarius telefonus visame pasaulyje.

 

Valdykite „Office“ kaip profesionalės

 

Naujajame „Office“ yra „People Card“ funkcija, kuri vienoje elektroninėje vizitinėje kortelėje surenka visus draugo ar artimo kontaktus. Tokioje kortelėje turėsite ir el. pašto adresą, ir „Skype“ vardą, ir informaciją iš socialinių tinklų.

 

Jei dirbate su didžiuliu dokumentu, tarkime 50 puslapių knyga, vienas didžiausių nepatogumų yra vietos, kurioje baigėte dirbti paieška. Naujajame „Office“ šiam darbui palengvinti yra „Last Location“ funkcija, kuri įsimena dokumento uždarymo vietą ir leidžia pratęsti jo redagavimą ar skaitymą nuo ten, kur baigėte. Net ir kitame įrenginyje.

 

Kalbant apie kitus įrenginius, kurie draugauja su naujuoju „Office“, turėtume paminėti „Read Mode“ funkciją. Šis naudingas pagalbininkas pritaiko jūsų dokumentus peržiūrai vis labiau populiarėjančiuose planšetiniuose kompiuteriuose.

 

Su „Office 365 Home Premium” taip pat galite žymiai efektyviau pildyti lenteles „Excel“ programoje. Tam skirta „FlashFill“ funkcija, kuri mokosi kaip jūs įvedate duomenis ir pasiūlo kaip greitai užpildyti įrašus, kurie nuolat kartojasi.

 

{smallpic:1}

 

Su „Office 365“ – bent viena sutaupyta valanda per dieną

 

„Microsoft“ pasaulinio tyrimo duomenimis, beveik 60 proc. žmonių trūksta laiko užsiimti mėgstama veikla ir 80 proc. jų teigia, kad galėtų kasdien sutaupyti vieną valandą ar daugiau laiko, jeigu geriau organizuotų savo veiklą. Naujasis „Office“ sukurtas tam, kad galėtumėte būti produktyvios net tada, kai sėdite ne prie savo darbo stalo.

 

„Dėstydama „Office“ subtilybes verslo įmonių darbuotojams, valstybės tarnautojams, pastebiu, kad darbuotojams trūksta žinių pasinaudoti moderniomis „Office“ funkcijomis, kas leistų dirbti efektyviau ir atlikti užduotis bei realizuoti idėjas per trumpesnį laiką. „Office 365” suteikia galimybę pasiekti svarbius dokumentus, juos redaguoti bei dalintis jais bet kurioje pasaulio vietoje su jiems patogiu bet kokiu įrenginiu, kuriame yra interneto ryšys“, – sakė VšĮ Informacijos technologijų mokymo centro lektorė Vilma Eidukynaitė.                       

 

„Office 365“ istorijos iš viso pasaulio

 

Jei norite plačiau susipažinti su naujojo „Office“ funkcijomis, apsilankykite svetainėje www.office.com/timeto365. Čia žmonės dalinasi istorijomis, kaip jiems sekasi naudotis naujuoju „Office 365 Home Premium“. Svetainėje taip pat galėsite rasti patarimų, kaip išnaudoti naująsias „Office“ funkcijas ir susipažinti su vartotojais iš viso pasaulio.

 

16. Apr 2013, 15:18

Įdomu ir tikriausiai labai palengvina darbą. Daug dirbantiems turėtų būti didelis palengvinimas. Būtų įdomu išbandyt, bet gaila, kad mokama...