Su Microsoft Office 365 gyvenimas daug paprastesnis

Su Microsoft Office 365 gyvenimas daug paprastesnis

13. May 2013, 07:00

Sveikos, mielosios mamytės!

 

Ačiū. Lukute .už žodį! Su Jumis sveikinasi Kristana. Trumpai prisistatysiu: esu pati laimingiausia žmona ir mama pasaulyje (juk visos mes tokios, taip?) Augimu 7 metukų mergaitę Lukreciją ir 30 metukų savo vyrą Audrių (juokauju).

 

Microsoft office mano gyvenime užima labai didelę dalį. Per savo gyvenimėlį esu pakeitusi ne vieną darbą, bet kur bedirbčiau, visur į pagalbą atkeliauja Microsoft office paketas. Neįsivaizduoju savo gyvenimo be jo. Jis padeda ne tik darbe, bet ir namuose, bet apie tai truputėlį vėliau.

 

Mudu su vyru esame naujųjų technologijų fanai. Mes išbandome viskas kas nauja. Mūsų kompiuteriuose sukasi naujausia programinė įranga. Kaip tik neseniai įsigijome Windows 8 ir išbandome jų galimybes. Tad kai tik pamačiau jog Mamyčių klubas siūlo mėnesį nemokamai pabandyti naująjį Microsoft office 365, net akimirkai nesudvejojau ir parsisiunčiau šį gėrį.

 

Kai Microsoft office 365 buvo įrašytas į mano kompiuterį su šeima pradėjome jį kankinti, o tiksliau bandyti.

 

Pirmoji diena (dukrytės užduotėlės)

 

Mano Lukrecija jau rudenį užsidės kuprinę ant pečių ir žygiuos į pirmą klasę. Tad dabar pas mus yra priešmokyklinis periodas. Mokomės skaityti, rašyti, skaičiuoti. Norint lavinti šiuos įgūdžius, reikalingos specialios priešmokyklinukams skirtos knygutės, kurios tikrai nėra iš pigiųjų. Tad aš nusprendžiau padėti savo mažąjai ir padaryti užduotėlių su MS WORD.

 

Padariau įvairių užduotėlių ir atspausdinau. Su MS WORD tai neatima daug laiko ir sutaupo labai daug pinigėlių. Man labai patiko paveikslėlių paieškos funkcija. Labai gausus, gražus, spalvotas pasirinkimas.

Štai mano mažoji laiminga sprendžia užduotėles.

 

 

Antroji diena (vyro staigmena)

Mano vyras tikras krepšinio fanas. O tiksliau Kauno „Žalgirio“. Nepraleidžia nei vienų rungtynių, pas mus ant šaldytuvo dar iki šiol kabo Žalgirio Eurolygos tvarkaraštis, kad tik nepražiopsotų nei vienų rungtynių. Tiesa, jis padarytas su senesniu MS EXCEL.

Taigi, mano vyras išgirdęs apie mano eksperimentus su naujuoju Microsoft office 365, nusprendė mane nustebinti. Grįžusi iš darbo ant šaldytuvo radau štai ką:

 

Kaip aš jį vadinu - vakarienes nedarymo tvarkaraštis. Pavasario pabaigoje pas vyrą įmonėje prasideda krepšinio turnyras 3x3. Darbuotojai susidaro tarpusavyje komandas ir varžosi vieni su kitais. Ir mano vyrukas surašė visas, datas kada jis po darbo iškart važiuos žaisti krepšinio. SUPER!

 

Mano vyrui labiausiai patiko SkyDrive funkcija. Kadangi jis naudoja Nokia Lumia, tai jam labai patogu persikelti reikiamus dokumentus. Nereikia jokių USB atmintinių (kurias jis nuolat pameta).

 

Čia kočėlas iš gerosios pusės. Pažiūriu kada grįš ir gaminu ka nors skanaus! 

 

Kaip viskas atrodė MS EXCEL lange.

 

 

Trečioji diena (brolio prezentacija)

Trečiąją bandymų dieną sulaukiau svečių, pas mus užsuko mano brolis. Paplepėjom, arbatos atsigėrėm ir jau besiruošiant jam iškeliauti jis užsiminė apie savo ruošiamą prezentaciją tarptautinių santykių paskaitai. Tada aš jam pasiūliau prisidėti prie mano bandymų ir pasinaudoti naujuoju POWERPOINT. Jis sutiko ir kibome į darbą. Tik įsijungus programą mus pasitiko daug mielų akiai šablonų, visi tokie universalūs, sunku buvo išsirinkti!

Taip pat pastebėjome skaidrių maketų pasirinkimą.

Šablonų ir maketų pasirinkimų laisvė labai pagreitina darbo našumą. Užtrukome tikrai neilgai ir štai brolis jau gali džiaugtis prezentacija.

 

 

Ak, kaip šiais laikais viskas paprasta. Tereikia turėti Microsoft office paketą savame kompiuteryje.

Ačiū Microsoft už jų sunkų darbą lengvinant paprastų žmonių gyvenimus.

Ačiū Mamyčių klubui už suteiktą progą atgaivinti mano mėgiamą veiklą, tai yra, parašyti blogą.

Linkėjimai, nuo mūsų šeimynėlės, nesustokite stebine!

Kristana

 

 

 

kodelcia kodelcia 13. May 2013, 16:06

labai šiltas pasakojimas, o jūsų vyras šauinuolis - nereiks be reikalo nervintis belaukiant ir bagalvojant kaad sugrįš 😃