Spektaklis ''Brangusis atrakciono parko dėde'' pažiūrėtas

Spektaklis ''Brangusis atrakciono parko dėde'' pažiūrėtas

31. Mar 2015, 11:16 irmantaite irmantaite
Prabėgęs sekmadienis buvo lietingas bet labai tinkamas išvykai į teatrą. O mes labai norime padėkoti Mamyčių klubui už suteiktą galimybę apsilankyti  Vilniaus  Mažajame Teatre ir pažiūrėti  smagų spektaklį - "Brangusis atrakcionų parko dėde''.
20150331105919-71448.jpg
Šis spektaklis skirtas 4-8 metų vaikams.
Anonsas nemačiusiems:
Spektaklis pasakos apie atrakcionų parke nuobodų darbą dirbantį Dėdę. Mažai su kuo bendraujantį, linksmybių ir triukšmo ne itin mėgstantį herojų nuolat supa grojantis, šokantis ir dainuojantis giminaičių būrys. Kaip šioms dviems pusėms surasti bendrą kalbą? Kaip uždarajam dėdei atsikratyti savo susikaustymo? Kaip linksmajam būriui išmokti jį priimti tokį, koks jis yra?
 
Mums spektaklis labai patiko. Sūnų sužavėjo ''vaikštantis skambutis'' , kuris praneša apie artėjančią spektaklio pradžią. Labai mielas diedukas (spektaklio aktorius). Spektaklio pradžia linksma, nuotaikinga, triukšminga. Vis rinkosi į salę pavėlavę "žiūrovai" - aktoriai. Dar jie žaibišku greičiu spėdavo persirengti tad vis ėjo ir ėjo nauji personažai, tokie kaip: senutė, kareivis, pusplikis pirtininkas, jaunavedžiai, krišnaistas, vienuolis, matadoras su jaučiu, žydas, net Vytautas Didysis ir t.t. Dar įspūdį paliko dėdulės bilietų žymėjimo aparatas, toks kuris biliete palieka skylę. Vaikas nebuvo tokio matęs. O laiško rašymas dėdulei toks nematytas. Juk  pasidėjo popierių tai ant nugaros! Sūnui liko labai daug gerų įspūdžių.
Man dar patiko idėja, kad po spektaklio galima parašyti tikrą laišką atrakcionų parko dėdei. Štai ant tokio atvirlaiškio
 
20150331110916-50041.jpg
 
ir įmesti į tam skirtą dėžutę :)
20150331111146-48916.jpg
 
Puiki idėja vaikams, kurie jau moka patys rašyti.
Spektaklis geras, apsilankykite :)