Šia Kalėdine Mamyčių klubo laidele nusivylėme

Šia Kalėdine Mamyčių klubo laidele nusivylėme

24. Dec 2012, 07:00

Sveiki, aš kiekvieną kartą darbe iš ryto žiūriu mūsų miėgstamą laidelę. Bet šita Kalėdinė man pasirodė visai nekalėdinė laidelė.

 

Iš pradžių pasakysiu, kas nepatiko:

 

1.Aš sukeisčiau tėmeles vietomis. Iš pradžių papasakočiau apie muziejų, paskui apie dovanėlę, o jau pabaigoje rarodyčiau keksiukus.

 

2.Kalbant apie muziejų, reportažas man pasirodė visai neįdomus. Pvz. po tokio reportažo aš nenorėčiau aplankyti šio muziejaus. Kai tik jis atsirado, aš daug gerų atsiliepimų girdėjau, bet man visai nepatiko pats reportažas apie tai.

 

3.Toliau apie dovanėles...būtų puiku, jeigu šiai temai būtų skirta daugiau laiko ir joje dalyvautų ne viena mamytė su vaiku. Ir darytų pačios mamytės, aišku, su vedėjos pagalba, bet pasirodė, kad mamytė tik įvėrė karoliukus.

 

4.Kalbant apie keksiukus, tikrai pritariu mamytei, kuri parašė, kad panašių receptų pilnas internetas. Ir man asmeniškai pasirodė, kad juose per daug šokolado. Bent į vidų nedėčiau arba netepčiau ant viršaus jo. As tikėjausi kokių nors Kalėdinių keksiukų. Netgi būtų įdomiau kokių sausainukų receptukų, arba kaip dabar madinga, kalėdinio namelio receptuką. Būtų tada labiau Kalėdinė laidelė.


Dabar apie tai, kas patiko:


1.Aišku, Eglutė kaip visada atrodo puikiai ir labai puikiai ji bendrauja su vaikučiais.

 

2.Tikrai tokios dovanėlės šauni idėja ir, manau, daug kam pravers ji. Bent aš jau sugalvojau, kaip papuošti savo didelį kambarį. Ir ką močiutei pridėti prie dovanėlės.

 

3.Keksiukai, tikiu, kad buvo skanūs, manau, ateityje pagaminsiu pagal šį receptuką keksiukų.

 

Kažkaip ankstesnės laidelės tikrai buvo nerealios ir temos įdomesnės.

 

Šitai laidelei skirčiau tik 5 iš 10 balų.

 

Olga

25. Dec 2012, 13:02

Man reportazas buvo sausokas ☹

motinysteveza motinysteveza 24. Dec 2012, 13:07

O kodėl nepatiko reportažas apie žaislų muziejų? ko trūko? juk tai muziejus skirtas IR vaikams, interaktyvus, galima paliesti, pažaisti, paspausti, o vyresiems sužinoti ir apie senovinius žaislus. man visai įdomu pasirodė. tik ne kalėdinis reportažas 😀