Šį sekmadienį „Mamyčių klube“ - apie vaikų šukuosenas, dantukus ir 9 laukimo mėnesius

Šį sekmadienį „Mamyčių klube“ - apie vaikų šukuosenas, dantukus ir 9 laukimo mėnesius

09. Sep 2016, 12:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Jau antrą kartą susitiksime - sekmadienį, 8.30 val. per TV3! Juk mamų rytai nesiskiria - savaitgalis tai ar paprasta diena, jie dažnai prasideda su saule ir būna kupini įvykių. 

Šįkart pradėsime nauja rubrika - „Devyni laimės mėnesiai“, kurioje kalbėsime būtent apie tą ypatingą laukimą, kurį patiria kiekviena mama. Kuo mus pakeičia šis laikotarpis ir kaip jį reikėtų išgyventi - patars psichoterapeutė. Savo patirtimi dalinsis netrukus antrą kartą mama tapsianti Donata. 

Antroji laidos tema apie mažylio būseną, kurią išgyenti turi kiekvienas vaikutis, bet ji dažnai būna itin nemaloni. Dantukai - kada jie pradeda dygti, kaip atpažinti požymius ir ką daryti? Žinoma, o išdygus būtina jais gerai pasirūpinti, kad užaugęs vaikas galėtų mus džiuginti baltutėtle šypsena. 

Rudenį, daugelis vaikų praveria darželių ir mokyklų duris pasipuošę ne tik naujais drabužiais, bet ir šukuosenomis. Kuo skiriasi vaikų kirpimas nuo suaugusiojo? Kokios vaikų šukuosenų mados? Kaip suderinti ir grožį, ir praktiškumą? Patarimais dalinsis ir specialistai, ir mamos.

Iki pasimatymo šį sekmadienį, 8.30 val. per TV3!