Šį sekmadienį laidoje - velykinis receptas, spektaklis kūdikiams ir pilvuko diegliai

Šį sekmadienį laidoje - velykinis receptas, spektaklis kūdikiams ir pilvuko diegliai

14. Apr 2017, 12:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Šį sekmadienį laukia šventinė laida skirta Velykoms, kurioje netruks gardžių receptų, patarimų ir įdomių susitikimų. 

Kas labiausiai gali nudžiuginti mamą Velykų rytą jeigu ne rami naktis ir pusryčiai lovoje? Tokia staigmena laukia laidos vedėjos Indrės. Velykinius pusryčius šioje šeimoje ruošia jos vyras Jogaila.  

„Virtuvėje man sekasi, bet palieku tokią betvarkę, kad nepatogu mylimos Indrės prašyti, kad aptvarkytų“, - juokiasi J.Morkūnas. Jis Velykų sekmadienį laidoje „Mamyčių klubas“ pasidalins keturių įdarytų kiaušinių receptais. Vieni jų - improvizacijos pagal daugeliui pažįstamus derinius, kiti visai netikėti atradimai. 

„O aš visada stebiuosi, kaip gaminant galima padaryti tokią betvarkę. Maistą ruošiu nedažnai, bet jeigu tai darau - labai tvarkingai. Pavyzdžiui, panaudoju puodą ir iškart jį išplaunu, o po Jogailos…“, - šypsodamasi nutęsia „Mamyčių klubas“ vedėja Indrė. 

Velykinėje laidoje Indrės ir Jogailos dukra Marija Barbora pirmą kartą apsilankys teatre! Mažylei dar tik metai, bet „LabaiTeatras“ premjera, spektaklis kūdikiams „Kas čia?“ jai pats tas. Spektaklio režisierė Agnė Sunklodaitė įsitikinusi, kad teatro žiūrovą reikia užsiauginti - pradėjus lankyti vos kelių mėnesių, įprotis atsiranda visam gyvenimui. 

Išduosime paslaptį - laidos žiūrovai turės galimybę laimėti bilietus į šį spektaklį!

Tėvelių universitetu vadinama laida nepamirš ir pačių mažiausių - akušerė Ieva Girdvainienė įvardins kodėl dažniausiai mažylius kankina pilvo diegliukai ir ką daryti norint juos numalšinti. 

Susitiksime šį sekmadienš, 8.30 val. per TV3!