Šį sekmadienį laidoje: priešpiečių dėžutės reikalai, pažintis su blogere ir patarimai, kaip įpratinti miegoti atskirai

Šį sekmadienį laidoje: priešpiečių dėžutės reikalai, pažintis su blogere ir patarimai, kaip įpratinti miegoti atskirai

03. Sep 2016, 09:16 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Jau šį sekmadienį, po vasaros atostogų, laida „Mamyčių klubas“ skuba pas kiekvieną, kam rūpi vaikai - tėvelius, dėdes, tetas, močiutes, senelius, aukles ir net pačius vaikučius! 

Visuomet laukiame jūsų pastabų, norų, idėjų, pasisiūlymų filmuotis redakcija@mamyciuklubas.lt, o dabar - anonsas ką matysite!

Pirma laidos tema - ilgai lauktas susitikimas su supermažyle Meda, kuri jau ne tokia ir maža, nes kraustosi į savo lovytę! Netrukus metų sulauksianti mergaitė miegos atskirai nuo tėvų. Ką apie šią situaciją mano psichologė? Kada ir kaip geriau pratinti vaikus miegoti atskirai? Visa tai - siužete.

Antroji pažintis - ypatinga! Jos žodžius Mamyčių klubo narės skaito labai dažnai, o štai jos pačios gyvai - nematė niekas. Susipažinsime su blogere dovileab, kuri veda tinklaraštį „Mamos laisvalaikis“, pasakoja, kaip jos dukrytei Urtei sekasi priprasti lankyti darželį ir kitus jų šeimos nuotykius. 

Pabaigoje kviečiame suklusti mokyklinukų mamas ir tas, kurios dažnai išsiruošia su vaiku į lauką. Priešpiečių ir užkandžių dėžutės - ką į jas įdėti? Mama Rūta su dukryte Elze dalinsis idėjomis, kas jose turėtų būti, kad būtų ne ir sveika, ir skanu, ir... paprasta! 

Iki pasimatymo jau šį sekmadienį, 8.30 val. per TV3!