Šį sekmadienį laidoje: mamos grožio procedūros, žaislai pagal amžių, maniežo naudojimas

Šį sekmadienį laidoje: mamos grožio procedūros, žaislai pagal amžių, maniežo naudojimas

16. Sep 2016, 14:39 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Daugelis jau įprato - su laidos „Mamyčių klubas“ herojais susitikti sekmadieniais, 8.30 val. per TV3! Juk čia, kaip visuomet, laukia daugybė įdomių temų, gerų patarimų ir įžvalgų. 

Šį sekmadienį laidą pradėsime tema mamoms, bet aktualia vaikams. Daugelis moterų, ką tik tapusių mamomis, po kurio laiko vėl nusprendžia nepamiršti savęs ir pasirūpinti grožiu. Žinoma, tai labai šaunu, bet būtina pamąstyti - ar pasirinktos procedūros nepakenks mažyliui. Juk artimas vaiko ir mamos ryšys yra neatsiejama motinystės dalis, todėl bet kokios mamos naudotos cheminės priemonės atsiduria ir ant vaikučio odos. Kaip elgtis - patars ir vėliau į mamų klausimus internete atsakys - tėvystės mokyklos „Gandro lizdas“ įkūrėja ir akušerė Ieva Girdvainienė.

Dažnai tėvai norėdami vaikus paskatinti lavintis padaro meškos paslaugą ir siūlo jiems ne pagal amžių skirtus žaislus bei žaidimus. Specialistė patars, kaip iš tiesų reikėtų elgtis. Kaip paskatinti, bet nepersistengti? 

Na, o trečioje temoje aplankysime super mažylę Medą ir jos mama Ramunę. Metukų greitai sulauksianti mergytė energingumu stebina tėvus, kurie suka galvas, kaip ją užimti. Kartu su kineziterapeute Viktorija Paltanavičiūte tarsimės - kiek naudingas yra maniežas, kur ir kada jį tinka naudoti. 

Iki pasimatymo jau šį sekmadienį, 8.30 val. per TV3!