Šį sekmadienį laidoje - apie gimdymą namuose, kiek šiltai reikia rengti mažylį ir daiktadėžės nėrimo dirbtuvėlės

Šį sekmadienį laidoje - apie gimdymą namuose, kiek šiltai reikia rengti mažylį ir daiktadėžės nėrimo dirbtuvėlės

04. Nov 2016, 12:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Sekmadienis - laikas vaikams, šeimoms ir mums pačioms, mamoms. Kviečiame į laimingos vaikystės klubą, kuriame mokome būti laimingus mus, tėvus. 

Pirmoji laidos tema - pakankamai kontraversiška. Gimdymas namuose - Lietuvos respublikos įstatymai dar neapsaugo gimdyvių ir nesuteikia jokios medicininės pagalbos besirenkančioms tokį gimdymo būdą. Kalbinsime mamą, kuri ką tik savo antrąjį mažylį gimdė namuose. Kodėl ji taip darė ir kaip vertina savo poelgį? 

Vėliau pokalbį tęsime su „Mamyčių klubo“ nare ir supermažylio Huberto mama Evelina, kuri neseniai susilaukė ir trečiojo sūnaus. Dažnai besistengdamos imame ir persistengiame - kalbame apie per šiltai aprengtus vaikučius. Ar gali per storas rūbų sluoksnis kenkti vaiko sveikatai? Iš kur žinoti, kaip reikėtų teisingai pasirinkti drabužių kiekį? 

Na, o pabaigai - rubrika „Mamos dirbtuvėlės“. Griebsime į rankas neseniai išpopuliarėjusias virveles ir vąšelį - mokysimės megzti daiktadėžę. Kiek reikia siūlų, kaip jį suformuoti, patars patyrusi mezgėja, „JG Butiq“ įkūrėja Jurgita. 

Susitikime sekmadienį, 8.30 val. per TV3!