Šeštadienį šurmuliuos kalėdų labdaros mugė „Angelų vaikai – su meile Jums”

Šeštadienį šurmuliuos kalėdų labdaros mugė „Angelų vaikai – su meile Jums”

06. Dec 2011, 08:00

 

Atvira širdimi vaikai kviečia į Kalėdinę labdaros mugę - gruodžio 10 d.

 

Vilniaus mokytojų namai kartu su Vaiko teisių apsaugos kontrolieriaus įstaiga jau vienuoliktą kartą gruodžio 10 d. organizuoja Kalėdų labdaros mugę „Angelų vaikai – su meile Jums“, kurioje savo darbais prekiaus 27 Lietuvos specialiųjų ugdymo įstaigų auklėtiniai. Mugė vyks nuo 10 iki 15 val. Vilniaus mokytojų namuose.

 

Atvažiavę vaikai čia savo darbeliais prekiaus iš stiklo, molio, popieriaus, kitų medžiagų. Kiekvienas jų darbas – savaip originalus, puiki dovana artėjančių švenčių proga. Visos lėšos gautos už šiuos darbus atitenka patiems vaikams arba jų mokymosi įstaigoms.

 

Šventės muzikinėje renginio programoje dalyvaus Vilniaus vaikų ir jaunimo klubo „Šatrija” kolektyvai: gatvės šokių grupės „Impress” (vad. Marija Kliamko) ir „DFJ” (vad. Marja Zhdanova), vokalo studija „Modo” (vad. Evelia Jurkutė), teatro kolektyvas „Durys” (vad. Zigmantas Baranauskas), šiuolaikinio šokio grupė „Iliuzija” (vad. Sigita Rudžionytė).

 

Teatro studija „Elementorius“ (vad. Eglė Storpirštienė) parodys šiemet pastatytą spektaklį apie kalbininką Joną Jablonskį. Vakarų Afrikos būgnų mokyklos mokiniai su savo pedagogais mus afrikietiškus  ritmus ir atliks melodijas iš Gvinėjos ir Mali. Gyvo garso koncertą dovanos 2010 m. vaikų Eurovizijos dalyvės: Agnė Vaitekėnaitė, Monika Linkytė, Milita Daikerytė, Greta Kvedaraitė ir Gabija Šilaikytė. Agnė vaikams neleis nuobodžiauti, ji paruošė smagių žaidimų. Vyks  kūrybinės dirbtuvės „Piešk ant veido”.

 

Renginyje bus apdovanoti konkurso „Stebulingos Kalėdų pasakos” dalyviai ir Lietuvos specialiųjų ugdymo įstaigų globėjai – geradariai.

 

Perkant mugės dalyvių sukurtus darbelius Jūs pasidalinsite šiluma ne tik su jų autoriais, bet ir savo artimaisiais, kuriems šie darbeliai atiteks artėjančių švenčių proga.