Seminaras nuotakoms - ar yra tarp mamyčių būsimų jaunavedžių?

Seminaras nuotakoms - ar yra tarp mamyčių būsimų jaunavedžių?

03. Mar 2014, 15:46 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Vestuvių idėjų portalas Išteku.lt pirmą kartą Lietuvoje organizuoja dviejų dienų seminarą jaunavedžiams!

Kovo 12 dieną, "Moon Garden" restorane rinksis būsimos nuotakos, kurios kalbėsis apie mergaitėms rūpimus dalykus - kokie būna vestuvinių suknelių siluetai, koks dera jai labiausiai, kaip pasirinkti šukuoseną, kokį makiažą rinktis ir kokios gėlės jai tiks labiausiai. 

Joms patars šios srities profesionalai - visažistė Giedrė Marcinonytė, floristė Inesa, "Mis Visata" Vaida Ragėnaitė, grožio salono "Gatineau" ir vestuvinių suknelių salono "Le Rina" specialistai, keksiukų gamintoja Liucina Ringailė, o astrologė Palmyra Kelertienė papasakos kokie amuletai tinka nuotakai ir atsakys į iš anksto merginų atsiųstus asmeninius klausimus.

Šeštadienį, kovo 15 dieną, restorane "Burė No1" laukiamos poros, kurios degustuos vestuvių patiekalus, išbandys saldaus stalo gardėsius ir daugiau sužinos apie vestuvių planavimo gudrybes. Apie šventinio vakaro programą, jos tendencijas ir klaidas kalbės vestuvių ir renginių vedėja Donalda Meiželytė, patarimais iš patirties dalinsis vestuvių planuotoja Laura Vagonė iš "Lapės vestuvės", fotografas Linas Žukauskas kalbės apie tai, kas lieka po vestuvių - prisiminimus nuotraukose, "Fashion Gold" pasakos apie vestuvinių žiedų ypatybes ir kaip išsirinkti tokius, kurie patiktų visą likusį gyvenimą, šokėja Jurgita Česnavičiūtė ir "Šokių akademija" atskleis kas yra profesionalus vestuvinis šokis. 

Dvi dienas seminaruose jaunavedžiams patarinės net 18 vestuvių organizavimo profesionalų. Svečių laukia dovanų krepšeliai ne tik su nuolaidomis, bet ir dovanėlėmis!

Daugiau informacijos ir registracija www.išteku.lt