Sekmadienį Gedimino prospektu žygiuos ŠEIMOS

Sekmadienį Gedimino prospektu žygiuos ŠEIMOS

13. May 2016, 11:58 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Šį sekmadienį, gegužės 15 d., visos sąmoningos šeimos kviečiamos į eiseną, kuri prasidės Katedros aikštėje 13.45 val. Ir žygiuos per visą Gedimino prospektą iki Lukiškių aikštės. 

Daugiavaikių šeimų asociacija MES jau trečius metus organizuoja Šeimų eiseną „MES už ŠEIMĄ“, o taip pat renkama METŲ GAUSI ŠEIMA, galinti tapti pavyzdžiu kitiems. Renginys yra dedikuojamas Tarptautinei šeimos dienai paminėti. Šiuo renginiu norima parodyti, jog pati didžiausia ir svarbiausia vertybė kiekvieno žmogaus gyvenime yra ŠEIMA. 

 “Nors dažnai yra eskaluojamos kitos vertybės, tačiau kiekvienas vaikas gimsta iš tėčio ir mamos sąjungos. Norime, kad šis dviejų žmonių ryšys būtų ne atsitiktinumas, ne klaida, o džiaugsmas ir ramybės garantas. Tik darnioje šeimoje kiekvienas iš mūsų gali atrasti savo ramybę, tobulėjimą ir augimą. “ – pasakoja eisenos organizatorė, Daugiavaikių šeimų asociacijos MES vadovė ir 5 vaikų mama Jurgita Pocienė

Šeimų eisena „MES už šeimą“

“Tai eisena, kviečianti išeiti į gatves visus, kuriems ŠEIMA – pati didžiausia ir svarbiausia VERTYBĖ. Šia eisena norime atkreipti visuomenės , valdžios, jaunimo dėmesį į tai, kas yra pagrindas kiekvieno gyvenimui. Be šeimos žmogus tarsi neturi stuburo, pagrindo po kojomis. Todėl išeidami į gatves su savo antrosiomis pusėmis ir vaikais, parodysime, jog esant kartu su visa šeima galima kalnus nuversti.” – teigia renginio organizatorė.

Visi, norintys dalyvauti eisenoje laukiami Katedros aikštėje 13 45 val. Čia visi rikiuosis į darnią koloną ir lydint Lietuvos Krašto Apsaugos Ministerijos pučiamųjų orkestrui, žygiuos Gedimino prospektu iki pat Lukiškių aikštės. Tuo šventė nepasibaigs. Laukia įdomus koncertas ir daug pramogų. 

20160513160637-45025.jpg

 “Metų gausi šeima” 2016

Lukiškių aikštėje visų lauks galybė pramogų, bei koncertas, kurį pradės Aistė Smilgevičiųtė su Vyru Roku Radzevičiumi. Atlikėjai, patys būdamu daugiavaikiai tėvai, padovanos klausytojams dar negidėtas dainas iš vaikiško repertuaro.

Renginio pagrindinis akcentas – “Metų gausios šeimos 2016” apdovanojimai, kurie bus įteikti net 3 šeimoms, galinčios pavyzdžiu tapti kitiems. Pirmajai pavyzdinei šeimai bus įteiktas piniginis 300 Eurų prizas ir galybė kitų dovanų, kurias skyrė renginio rėmėjai.

Vaišės ant pievelės

20160513160706-31690.jpg

Kaip ir kiekvienais metais, šeimos kviečiamos į šventę atvykti visai dienai.Atsinešti patiesalus, kad galėtų patogiai įsitaisyti ant pievutės ir stebėti linksmą renginį, kurio metu pasirodys FLAMENKO.lt šokėjos, vaikų POP kolektyvai, “Muzikos perlų” atlikėjai. Taip pat mažųjų žiūrovų lauks “ALFA” teatro spektaklis “Kelionė  pas TODĖL”

Renginį ves šeimyninis aktorių duetas - Judita Marija Šmitaitė-Laurinavičienė ir  Nerijus Laurinavičius, pristatysiantys ne tik visa renginį bet ir padovanosiantys savo “Nieko sau” teatro dainas.

Tam, kad laikas neprailgtų, visų dalyvių lauks kareiviškos ARMYDAY košes milžiniškas katilas, kuria gales pasivaišinti kiekvienas renginio dalyvis.