Šeimų universitetas ieško moderatorių

Šeimų universitetas ieško moderatorių

27. Mar 2012, 08:00

Besiruošianti trečiajam sezonui, nacionalinė šeimų saviugdos programa Šeimų universitetas ieško savanorių moderatorių, pasiryžusių skirti savo jėgas ir laiką, siekiant padėti Lietuvos tėvams stiprinti tarpusavio santykius ir jų ryšius su vaikais.

 

Šeimų universitete „mokosi“ beveik 1000 šeimų


Šeimų universitete, kurio tikslas – padėti tėvams kurti ir auginti tarpusavio santykius, šiandien jau savanoriauja daugiau kaip 100 moderatorių, į projektą įsitraukė beveik 1000 šalies šeimų. Šeimų universiteto kursai tėvams yra nemokami, vyksta ne tik didžiuosiuose miestuose, bet ir Vilkaviškyje bei Kaišiadoryse.

 

Šeimų universiteto moderatoriai – tai pagal specialią metodiką parengti savanoriai iš visos Lietuvos, kurie buria aplink save projekto šeimas ir moderuoja diskusijas jų susitikimų metu.

 

„Kurti stiprią šeimą yra didis ir atsakingas darbas, todėl turime stengtis lygiai taip pat ir dar labiau nei įprastoje darbinėje veikloje. Tad Šeimų universiteto moderatorius prisiima atsakomybę pagal savo išgales padėti kitiems tėvams Lietuvoje kurti stiprias šeimas ir auginti laimingus vaikus. Ir žinoma – stiprinti savo šeimą. Tai labai daug“, - teigia VŠĮ „Šeimų universitetas“ direktorius Paulius Gebrauskas.

 

Ieškomi tėvai – būsimieji moderatoriai


Jeigu gyvenate santuokoje ir auginate vyresnius kaip 10 metų vaikus, esate visuomeniškai aktyvus ir atviras, mėgstantis bendrauti, siekiantis įgyti naujų žinių ir patirties savo asmeninėje ir šeimos laimės kūrime bei, pasidalindamas patirtimi, padėti kitoms šeimoms tapti laimingesnėmis, Šeimų universitetas Jūsų laukia.

 

Kodėl verta tapti moderatoriumi?


Tai unikali galimybė įgyti naujų žinių ir patirties, mokytis ir dirbti kartu su Tarptautinės šeimų vystymosi federacijos IFFD profesionalais, suteiksiančiais vertingos medžiagos, kaip turtinti šeimos gyvenimą, pažinti vaikus, ugdyti jų atsakomybę, laisvę, protą ir perduoti jiems šeimos vertybes.

 

Naujos pažintys su projekto dalyviais, moderatorių mokymuose įgyti nauji profesiniai įgūdžiai bei visuomenėje matoma veikla gali atverti naujas galimybes asmeniniame ir profesiniame gyvenime.

 

Daugiau informacijos apie projektą www.seimu.lt. Jei jau apsisprendėte kandidatuoti, maloniai prašome užpildyti anketą adresu www.seimu.lt/moderatoriu-anketa. Moderatorių atranka vyks iki š.m. balandžio 10 d. 

 

Gal ir Tau teko dalyvauti Šeimų universitete?