Šeimos kalendoriai ir kvietimai į renginius su „Office 365 Home Premium“ - vos per kelias minutes

Šeimos kalendoriai ir kvietimai į renginius su „Office 365 Home Premium“ - vos per kelias minutes

07. May 2013, 09:00

Tam kad sukurtumėte savo šeimos kalendorių nereikia būtų dizainerėms ar visokių „fotošopų“ meistrėms.

 

Jums „Office 365 Home Premium“ yra paruošęs didžiulę biblioteką kalendorių maketų, kuriuos galėsite pritaikyti sau. Nemokamai parsisiųskite kalendoriaus šabloną ir jau galite pradėti darbuotis: http://bit.ly/16bbBBm Vienu pelytės paspaudimu įkelkite nuotrauką, kuri geriausiai atspindi tą mėnesį: gegužę – sodo darbai, birželį – kelionės prie jūros, liepą – atostogos šiltuose kraštuose – rinktis jums.

 

Be to, reikėtų nepamiršti ir svarbių šeimos švenčių – gimtadienių, vestuvių metinių. Jas taip pat vienu paspaudimu galėsite surašyti į kalendorių. Kai baigsite, galite spausdinti iškart – visi šablonai yra paruošti spausdinimui.

 

{smallpic:1}

Na o jei jau greitai ateis kalendoriuje apibraukta diena, tarkime gimtadienis, siūlome išmėginti kvietimų šablonus. Jų mūsų svetainėje yra net kelios dešimtys: http://bit.ly/ZA61B3 Viskas veikia kaip ir su kalendoriais – parsisiunčiate šabloną, įkeliate savo nuotrauką, surašote gimtadienio detales ir jūs jau pasiruošusios spausdinti, arba kvietimą išsiųsti. Paprasta, ar ne?

 

Išbandykite „Office 365 Home Premium“ nemokamai http://bit.ly/127cVki papasakokite kaip jums sekėsi kurti kalendorius ar kvietimus blog‘e ir laimėkite „Xbox 360“ su „Kinect“: http://bit.ly/105OcNc  

 

{smallpic:2}