Šeimai draugiškiausios vietos Lietuvoje

Šeimai draugiškiausios vietos Lietuvoje

02. Nov 2011, 09:00

Graži gamta, ramybė, tvarkinga aplinka, daug įvairių pramogų vaikams. Tai pagrindiniai kriterijai, kuriuos jūs išvardintote pasakodamos apie draugiškas poilsio vietas šeimai. Apžvelgsime jas.

 

Vilnius

 

Man labiausiai patinka būti "Oze", nes ten yra ką nuveikti su vaikučiu, kinas mamai ir vaikui, galima rasti įvairių maitinimo įstaigų, vystymo kambarius. Ten lankausi dėl patogumo, draugiško požiūrio ir pramogų įvairovės.

 

Vaikštinėjame su vaikučiu Vilniaus mikrorajone – Lazdynuose, kur yra nuostabūs miškeliai. Mėgstamiausios vietos – tai skardis prie Neries, šalia miškelis, kalneliai, kur smagu pasivaikščioti, o žiemą pasivažinėti su rogutėmis. Netoli mūsų namų yra ir „Pasakų“ parkas. Arti namų, nereikia niekur važiuoti, čia lankosi ir mūsų draugai.

 

Pasivaikščioti dažnai važiuojame į VU Botanikos sodą. Dukrytei ten labai patinka. Gražu, tylu, galima palesinti antytes :)

 

Draugiškiausiomis vietomis galėčiau pavadinti Vingio ir Sereikiškių parkus. Čia tinkama vieta tiek mažisiems, tiek tėveliams, patogu ir piknikui ir šiaip pasivaikščiojimui. Smagu su šeima laiką leisti ir VU Botanikos sode, kur vaikus galima supažindinti su augalais. Nes ten nėra miesto šurmulio, ramu, grynas oras.

 

Kaunas

 

Draugiško vietos: Panemunės šilas, Kauno jachtklubas, Pažaislio vienuolynas, senamiestis, Laisvės alėja, Kleboniškio miškas, IX-tas fortas, Draugystės parkas, Ąžuolynas, zoologijos sodas, Botanikos sodas.

 

Pagrindinė mūsų laisvalaikio praleidimo vieta – laukas, gamta. Kasdien einam į Kalniečių parką (ten įrengti treniruokliai, laipiojimo siena). Smagiausia vaikams pas senelius kaime! Gamta, daug vietos smalsauti, atrasti, pažinti, žaisti.

 

Kauno Pažaislio vienuolynas. Kauno santaka. Pažaislio vienuolyno aplinkoje gali pasisemti ramybės, pabūti su savo mintimis, vaikai gali pažaisti žaidimų aikštelėje. O Kauno santaka taip pat pasižymi gražiu peizažu, yra kur pasivaikščioti, pamedituoti, taip pat yra vaikams skirta žaidimų aikštelė.

 

Šiauliai

 

Puiku su šeima pailsėti prie Rėkyvos ežero. Nes daugiau Šiauliuose nelabai yra kur, visur netvarkingos krantinės, nepatogu su vaiku.

 

Mažeikių rajonas

 

Papartynė: Siulau-aplankyti-papartynes-atokvepio-vieta Tai nuostabi vieta, kurią tikrai verta aplankyti, graži aplinka, galima maudytis, išsikepti šašlyką, pasigrožėti gamta ir tiesiog labai graži aplinka ilsėtis.

 

Naujoji Akmenė

 

Dažniausiai su šeima ilsimės miesto parke. Ten didelis pušynas ir daug visokiausių pramogų.

 

Jurbarkas

 

Dažniausiai važiuojame prie Nemuno. Nes ten vasaros metu galime paiškylauti, pasigrožėti Nemunu, didžiuoju tiltu ir gražiąja aplinka. Ten įrengta vaikų žaidimo aikštelė ir taip pat lankosi daugybė jaunų šeimynų su savo mažaisiais :) Jokūbui patinka vaikščioti prie Nemuno ir rinkti akmenukus.

 

Pajūris (Palanga, Kretinga)

 

Dvi nuostabiausios vietos, esančios netoli namų - tai HBH pramogų kompleksas ir skardžiai prie Minijos! Patikėkite, vaizdas tenai nuostabus! Na o HBH ilsėtis ir pramogauti galima visus metus! Tenai pilna pramogų ne tik mažyliams, bet ir tėveliams! Čia daug užsiėmimų ir mažiems, ir dideliems, yra nuostabus skulptūrų parkas. Na, o skardžiai man yra labai brangūs..nes į tą vietą tėveliai mus vežasi nuo mažens :)

 

Druskininkai

 

Čia yra daug šeimai draugiškų vietų: vandens pramogu parkas, One nuotykių parkas, sniego arena. Šiame kurorte yra kur pasivaikščioti, net yra paplūdimys.

 

Ačiū visoms mamytėms, išsakiusioms savo nuomonę apie draugiškas šeimai vietas Lietuvoje. Na o vienai apklausos dalyvei burtų keliu dovanojame knygą. Laimė nusišypsojo KRISTINAI MARCINONIENEI (kristutea). Jums dovanojame:

 


Pasaulio atlasas su langais

 

 

1

P.S.Atsiųskite prašau savo kontaktus (adresą ir tel.) adresu: redakcija@mamyciuklubas.lt

 

02. Nov 2011, 14:35

🎉 🎉 🎉

02. Nov 2011, 13:55

bus mazajam dovana 🤗

02. Nov 2011, 13:37

Sveikinu 🌷

02. Nov 2011, 13:06

sveikinu 😀

02. Nov 2011, 12:48

kaip fainai 😀 valio 😀))