SEIK Leidykla pristato: dovanos, kurios džiugins visus metus

SEIK Leidykla pristato: dovanos, kurios džiugins visus metus

05. Dec 2019, 10:44 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Jau daugiau nei aštuonerius metus gyvuojanti estų leidykla “SEIK” žengia pirmuosius žingsnius Lietuvoje ir kviečia savo klientus nuotykiams. 

Mokyklinis projektas išaugęs į tarptautinį verslą 

“Viskas prasidėjo nuo 2011 metų, kai dar buvome moksleiviai ir nusprendėme, kad norime paįvairinti savo gyvenimus”- pasakoja leidyklos įkūrėjas Rudolf-Gustav Hanni. Kartu su komanda sukūrę Happy Calendar, komanda dalyvavome įvairiuose projektuose ir pelnę pripažinimą, mokyklinį projektą pavertė verslu. Per šiuos metus, leidyklos populiarumas ir parduodamų knygų skaičius ženkliai išaugo, tačiau SEIK komandos tikslas išliko toks pats- Įkvėpti savo klientus ir jų draugus nuotykiams. 

  (Nuotraukose leidyklos įkūrėjas Rudolf-Gustav Hanni: tada ir dabar)

Dėmesys dizainui 

SEIK Leidykla dirba su jaunais ir be galo talentingais dizaineriais: “Savo komandoje turime 3 puikius dizainerius. Kiekvienas turi savo išskirtinius hobius ir unikalų dizaino pojūtį. Priidu Saart yra jaunas fotografas, įkvėpimo ieškantis kelionėse ir stengiantis įamžinti išskirtinį gamtos grožį. Anne Hanni yra grafikos dizainerė ir fitneso trenerė, kurios kūryboje galima pastebėti šiaurietiško stiliaus elementus ir grožį paprastume. Elo Johanna Kuklane, jauna mama, kurianti minimalistinio stiliaus kalendorius vaikams su gyvūnų iliustracijomis ir gerais darbais.” Žvalgydamiesi SEIK leidyklos asortimente, iškart pastebėsite kiekvieno kūrėjo darbų savitumą ir galėsite išsirinkti labiausiai Jums labiausiai tinkantį. Jeigu negalėsite išsirinkti arba norėsite išbandyti dizainerio darbą patys, SEIK suteiks galimybę sukurti unikalų kalendorių su Jūsų išrinktomis, o dar geriau, pačių įamžintomis, nuotraukomis. 

(Nuotraukoje SEIK komandos dizaineriai (iš kairės: Priidu Saart, Anne Hanni, Elo Johanna Kuklane) 

“Happy Calendar”- kalendorius kviečiantis kasdien atlikti bent po vieną gerą darbą. 

Pagrindinis šios leidyklos produktas- Happy Calendar, išverstas net į 20 užsienio kalbų,  kasdien kviečia atlikti bent po vieną gerą darbą. “Dėl greito gyvenimo tempo ir nuolatinio skubėjimo dažnai pamirštame padėti artimiausiems žmonėms, pasakyti komplimentą ar tiesiog apsikabinti”- teigia Rudolf- “dėl šios priežasties didžiuojamės savo kalendoriais, kurie primena apie šiuos paprastus, bet itin svarbius dalykus ir suteikia laimės ne tik kalendorių turėtojams, bet ir jų draugams.”

100 Dalykų, kuriuos kiekvienas turi būti padaręs - knygos norintiems paįvairinti rutiną

Savo asortimente leidykla turi ne tik kalendorius ir užrašų knygutes, bet ir dovanų knygas. 100 Dalykų knygų serija sudaryta iš trijų knygų- moterims, vyrams ir poroms. Moterų knyga, 100 DALYKŲ, KURIUOS KIEKVIENA MOTERIS TURĖTŲ BENT KARTĄ BŪTI PADARIUSI, spinduliuoja moteriškumu ir primena skaitytojoms apie mažas smulkmenas, kurias galime pamiršti per skubėjimą. Vyrams skirta knyga, 100 DALYKŲ, KURIUOS KIEKVIENAS VYRAS TURĖTŲ BENT KARTĄ BŪTI PADARĘS gali būti naudojamas kaip vyriškumo vadovas, o poroms skirta knyga, 100 DALYKŲ, KURIUOS KIEKVIENA PORA TURĖTŲ BENT KARTĄ BŪTI PADARIUSI, kviečia įvairius išbandymus patirti kartu ir sukurti ypatingas akimirkas dviese.

Gimė žvaigždutė - knyga, įamžinanti pirmuosius 5 vaiko metus. 

Kitos asortimente esančios knygos - “Gimė žvaigždutė”.  SEIK dizainerė, Elo Johanna Kuklane, kuriai vaiko gimimas ir dukros auginimas įkvėpė sukurti šią minimalistinę, šiaurietiško dizaino knygą, puikiai žino, jog vaiko gimimas yra ypatingas įvykis kiekvienoje šeimoje.

  

“Kiekviena akimirka atneša begalę emocijų, kurių nesinori pamiršti, todėl mano kurtose knygose jauni tėvai galės fiksuoti pirmuosius penkis savo vaiko gyvenimo metus ir svarbiausius įvykius.” - pasakoja Elo.

Elo stengiasi būti pavyzdžiu ir kitoms jaunoms mamoms, motinystės rūpesčius derindama su darbu ir studijomis. “Buvimas mama kartais gali atrodyti kaip nelengvas iššūkis, bet tuo pačiu ir stiprybės šaltinis įkvepiantis, o vėliau ir padedantis įgyvendinti tokius projektus kaip šis”. 

 

  

Pirmieji žingsniai Lietuvoje

“Nors Lietuvoje esame naujokai, mūsų knygomis ir kalendoriais jau džiaugiasi Estijos, Latvijas, Vokietijos, Belgijos, Nyderlandų, Prancūzijos, Jungtinės Karalystės, Švedijos, Suomijos ir kitų šalių gyventojai.”Paklaustas apie verslo sėkmę ir tai lemiančią plėtrą, Rudolf-Gustav teigia jog sunkus darbas, minimalistinis dizainas, unikalus produktas, kviečiantis dalintis laime ir žinoma, dėmesys savo klientams yra pagrindiniai SEIK leidyklos uždaviniai, vedantys pirmyn. “Tikimės, kad savo mūsų kuriami produktai atneš daugiau gražių akimirkų ir Lietuvos gyventojams”. 

Visą SEIK leidyklos asortimentą rasite www.seik.lt, o kasdienes akimirkas galite sekti socialinėse paskyrose Instagram (@manoseik) ir Facebook (Leidykla SEIK).